Shadow

Den engelske landslagsspilleren Ross Barkley kommer til Nice fra Chelsea på fri overgangNice la til Ross Barkley på listen deres på en gratis overgang fra Chelsea, og presenterte sin 12. rekrutt for sommeren for fansen søndag kveld.

Den 28 år gamle Barkley spilte 100 kamper for Chelsea og scoret 12 mål etter byttet fra Everton i januar 2018.

– I tilfelle du gikk glipp av det: Overfør fristdagen som det skjedde!

Han vil knytte seg til en rekke tidligere Premier League-spillere i Ligue 1-klubben, inkludert keeper Kasper Schmeichel, som forlot Leicester City i sommer, engangs Arsenal-stjerne Aaron Ramsey, samt Nicolas Pepe, på lån med Nice fra Gunners.

“Midtbanespiller Ross Barkley har sluttet seg til OGC Nice på en gratis overgang etter fire og et halvt år i Chelsea,” sa den franske klubben i en uttalelse.

“Selv om sommerens overgangsvindu stengte sist torsdag kveld i Frankrike, kan han slutte seg til Aiglons siden han var uten kontrakt.”

Barkley kom til Chelsea som en av engelsk fotballs høyest rangerte spillere, men etablerte seg aldri som fastspiller på Stamford Bridge og tilbrakte en sesong på lån med Aston Villa i 2020-21.

Den engelske landslagsspilleren ble presentert for Nice-fansen i forkant av Riviera-derbyet mot Monaco, som Barkleys nye klubb tapte 1-0.

Til tross for deres rekke av nære sesonger, ga søndagens nederlag Nice på 16. plass med fem poeng på seks kamper. De er vertskap for tyske Köln i sin Europa Conference League-gruppeåpning torsdag.

Informasjon fra Associated Press og Reuters ble brukt i denne historien.

Kilde