Shadow

Moderne kjellerbar ideer – Hjemmeguiden


Med 6 moderne kjellerbarideer som er på et budsjett og enkle å lage.

Det er ingenting bedre enn å drikke hjemmelagde cocktailer i en kjellerbar i ditt eget hjem. Og på toppen av det, hva med å slappe av der i et boblebad med favorittcocktailen din i hånden. Du er enig i at å fordype deg i boblende vann med deilige drinker er en av de beste måtene å tilbringe en helg eller slappe av etter en lang dag på jobben.

Vi anbefaler at du vurderer å legge til et perfekt boblebad i kjellerbaren din. Og i tilfelle du trenger hjelp til det, kan ByRossi hjelpe deg med det. Ikke glem å gå gjennom anmeldelsene for motemodellene. Hvorfor bare en badestamp? Det er så mange ting du kan gjøre for å piffe opp kjellerbaren din. Denne artikkelen inneholder noen lettere og diskret utvalgte moderne kjellerbarideer for hjemmet ditt. Så uten videre, la oss finne ut hvorfor du bør investere i en moderne kjellerbar og hva er de 6 beste moderne kjellerbarideene på et budsjett.

Hvorfor investere i en moderne kjellerbar?

Hvis du leter etter en morsom og unik måte å underholde gjester på i hjemmet ditt, er moderne kjellerbarideer et godt alternativ. Ikke bare vil det gi deg et sted å sosialisere og slappe av, men det kan også være en flott investering. Det er mange grunner til at du kanskje vil vurdere å legge til en moderne kjellerbar i hjemmet ditt.

 • For det første kan det være en fin måte å tilføre verdi til eiendommen din. Potensielle kjøpere vil utvilsomt bli imponert over den ekstra boplassen og fasilitetene en kjellerbar tilbyr hvis du bestemmer deg for å selge.
 • Det gir en flott mulighet til å underholde gjester. Enten du er vert for en liten sammenkomst eller en stor fest, kan det være en stor fordel å ha et eget sted å servere drinker og forretter.
 • Det er en fin måte å bruke ubrukt plass i hjemmet på.
 • Det kan være et morsomt og unikt tillegg til innredningen din.

De beste ideene for moderne kjellerbarer

Et moderne hjem er ikke komplett uten en kjellerbar. Så hvis du tenker på å legge den til hjemmet ditt, vær oppmerksom på disse faktaene:

 • Bruk elegante og minimalistiske møbler for et moderne utseende.
 • Installer dempet belysning for å skape den perfekte atmosfæren.
 • Legg til et statement som en vintage barvogn eller et speil.
 • Velg unike, iøynefallende bakgrunnsbilder eller fliser.
 • Invester i et kvalitetslydsystem for å sette stemningen.

Rull ned for noen flotte moderne kjellerbarideer for å piffe opp kjellerbaren din.

Små moderne kjellerbar ideer

Hvis du har lite plass, er små moderne kjellerbarideer veien å gå. Du kan fortsatt få alle funksjonene og funksjonaliteten til en bar i full størrelse i en mindre pakke. Bruk stilige moderne møbler og apparater for å gi kjellerbaren din et moderne preg.

Noen moderne små kjellerbarideer for hjemmet ditt inkluderer:

 • Legge til flytende hyller for å lagre glassvarer og drikkeflasker;
 • Installere et minikjøleskap eller vinkjøler;
 • Lag en tilpasset sprut med reflekterende materialer som glass eller fliser;
 • Velg møbler med rene linjer og enkle design;
 • Innlemme metaller i innredningen for et snev av luksus;
 • Legg til grøntområder eller blomster for å live opp rommet.

Gressgress hjemme

Vurder en lokal hjemmebar hvis du vil legge til en kjellerbar, men ønsker å holde ting moderne. Denne typen bar er perfekt for kjellere fordi den ikke tar mye plass og enkelt kan tilpasses din stil.

 • For eksempel kan du velge fargerike krakker og aksentstykker for å gi din moderne kjellerbar personlighet.
 • Du kan også legge til personlige detaljer som bilder eller suvenirer fra favorittreisene dine.
 • Eller hold det enkelt med noen få planter eller stearinlys.

En annen fin ting med hjemmebarer er at de er relativt enkle og rimelige. Alt du trenger er noen grunnleggende snekkerferdigheter og noen forsyninger fra din lokale jernvarehandel.

Minimalisme i moderne kjellerideer

Når det kommer til design, sitter mange huseiere fast på hvordan de kan lage sine egne moderne kjellerbarideer. En trend som er populær i moderne design er minimalisme. Det innebærer å bruke rene linjer og enkel innredning for å skape et rom som føles åpent og innbydende. Når du designer din moderne kjellerbar, bør du vurdere å bruke elementer som:

 • Elegante møbler;
 • En diskré fargepalett (vanligvis pasteller);
 • Mye naturlig lys;
 • Kunst eller enkel veggdekorasjon.

Kjellerbar med underholdningsrom

Å lage en bar i kjelleren trenger ikke bare handle om å drikke. Du kan også inkludere et underholdningsområde for å gjøre det til et morsomt sted for deg og vennene dine.

 • Legg til et biljardbord, fotballbord eller til og med et klassisk arkadespill.
 • For den beste opplevelsen, legg til en storskjerm-TV og noen komfortable sofaer slik at du kan lene deg tilbake og slappe av.
 • Er du bekymret for støynivået, er lydisolering alltid et alternativ.

Disse moderne kjellerbarideene er verdt inngangsprisen og sikrer at det er det perfekte stedet å slappe av etter en lang dag

Bar i høyteknologisk stil

En moderne kjellerbar er en fin måte å underholde gjester på, og hvorfor ikke gå for en høyteknologisk stil? Du kan inkludere funksjoner som:

 • Et bakbelyst brennevinstativ for å vise frem brennevinssamlingen din;
 • En elegant disk for et moderne utseende;
 • En projektorskjerm for å se spillet mens du drikker;
 • Legg til en innebygd høyttaler for å holde festen i gang utover natten.

Moderne høyteknologiske kjellerbarideer er de som kombinerer teknologi og motedesign på ett sted.

Moderne kjellerbar ideer

Moderne kjellerbarideer i landlig tema

Hvis du leter etter moderne kjellerbarideer som har et mer moderne preg, kan alternativet med country-tema være perfekt for deg. Mørke tregulv og skap gir rommet et sofistikert utseende, mens steintaket tilfører et snev av rustikk sjarm. Det beste med dette designet er at det lett kan passe inn i ethvert hjems eksisterende innredning. Legg til krakker og stilig belysning, og du har en moderne kjellerbar som garantert vil imponere gjestene dine.

Konklusjon

Å bygge noen av disse moderne kjellerbarideene er en fin måte å tilføre verdi til hjemmet ditt samtidig som du skaper et morsomt og stilig sted for underholding. Hvis du tenker på å legge til en kjellerbar, bruk noen av disse ideene for inspirasjon. Og med nøye planlegging kan du skape en plass perfekt for å underholde gjester eller nyte en rolig kveld hjemme. Så hva venter du på? Kom i gang med dine moderne kjellerbarideer i dag!

FAQ

 1. Hvordan begynner jeg å planlegge mine moderne kjellerbarideer?

  Det er flere ting du bør vurdere når du planlegger kjellerbaren, for eksempel budsjettet ditt, plassbegrensninger og hva slags atmosfære du vil skape. Når du har en klar ide om hva du vil ha, begynn å handle etter barmøbler og tilbehør som matcher stilen din.

 2. Hva er noen ting du bør unngå når du bygger en moderne kjellerbar?

  Prøv å unngå å bruke substandard materialer eller ikke vanntetting området ordentlig. Sørg også for at alt elektrisk arbeid er opp til kode for å forhindre ulykker.

 3. Hvor mye koster det å bygge en moderne kjellerbar?

  Kostnaden for å bygge en moderne kjellerbar avhenger av størrelsen og formålet med prosjektet. En liten, enkel bar kan lages for noen tusen dollar, mens en større, mer forseggjort bar kan koste oppover 20 000 dollar.

 4. Hva er noen populære moderne kjellerbarideer for å underholde?

  Noen populære moderne kjellerbarideer inkluderer å ha en dedikert plass for å underholde gjester, legge til et biljardbord eller andre spill, og inkludere unike designelementer som tilpasset belysning eller tapet.

 5. Er det verdt å bygge en moderne kjellerbar?

  Å bygge en kjellerbar kan være en fin måte å tilføre verdi til hjemmet ditt og gjøre det morsommere for deg og dine gjester. Hvis det gjøres riktig, kan moderne kjellerbarideer være et vakkert og funksjonelt tillegg til hjemmet ditt.