Shadow

DC United vs. Philadelphia Union – Fotballkamprapport – 20. august 2022

Julian Carranza scoret et hattrick i andre omgang da den tilreisende Philadelphia Union blåste ut DC United for andre gang denne sesongen, og vant 6-0 lørdag kveld i Washington.

Carranza, som assisterte med kampens første mål, la inn mål i det 47., 70. og 74. minutt. Disse tallene presset Unionens ledelse til 5-0 etter at den holdt en 2-0-side ved pause.

– MLS på ESPN+: Stream LIVE-spill, repriser (kun USA)
– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Mikkel Uhre og Daniel Gazdag scoret i første omgang for Philadelphia (14-4-9, 51 poeng), som har den beste rekorden i Eastern Conference. Cory Burke avsluttet scoringen i det 79. minutt for å fullføre en strek da Unionen scoret tre ganger på mindre enn 10 minutter.

DC United (6-16-4, 22 poeng), trent av England og Manchester United store Wayne Rooney, ligger på sisteplass i Eastern Conference. Laget har ikke scoret mål i noen av sine fem kamper denne måneden.

Carranza, en 22 år gammel spiss fra Argentina, hadde også et hattrick første gang lagene møttes denne sesongen. Han har nå 12 mål denne sesongen.

Gazdag assisterte på Carranzas første mål. Carranzas to andre mål var uten assistanse. Hans andre mål for natten kom på et skudd med høyrebenet fra høyre side av feltet, og det neste målet var et resultat av en levering med venstrebenet nær midten av feltet. Han ble ute av kampen i det 85. minutt.

Gazdags mål kom i ekstraomganger i første omgang på straffespark.

Scoringen begynte i det 37. minutt da Uhre konverterte Carranzas pasning til sitt niende mål for sesongen. Uhre kontrollerte ballen i boksen mens han avverget forsvarspress.

Unionen nådde seksmålsgrensen for tredje gang denne sesongen, og begynte med 7-0 av DC United 8. juli på hjemmebane.

Union-keeper Andre Blake ble kreditert med to redninger for sin 11. avslutning for sesongen.

DC United-keeper Rafael Romo gjorde seks redninger.