Shadow

Crystal Palaces Joachim Andersen mottar drapstrusler etter Darwin Nunez utvisning


Crystal Palace-forsvareren Joachim Andersen sa at han har mottatt drapstrusler rettet mot ham og hans familie etter at han ble slått på hodet av Liverpools Darwin Nunez i mandagens Premier League 1-1 uavgjort som resulterte i at spissen ble utvist på Anfield.

Spissen fikk direkte rødt kort etter å ha hodestøtet Andersen i andre omgang med Liverpool bak etter Wilfried Zahas angrep.

Vertene klarte å berge et poeng etter Luis Dias’ fantastiske utligning, men resultatet gjør at Liverpool ikke vinner etter to kamper – nede på 12. plass – og fansen fikk luftet sin frustrasjon ved å kontakte Andersen på Instagram, hvor han fremhevet de fornærmende meldingene han hadde mottatt. .

“Fikk kanskje 3-400 av disse meldingene i går kveld. Jeg forstår at du støtter et lag, men ha litt respekt og stopp [acting] tøft på nett,” sa Andersen før han delte skjermbilder av overgrep og drapstrusler i innboksen sin.

“Håper Instagram og Premier League gjør noe med dette.”

Reuters har kontaktet Instagram for kommentar.

I mellomtiden har Liverpool-forsvareren Virgil van Dijk oppfordret Nunez til å lære av feilen sin etter utvisningen på hjemmedebuten.

“Han må kontrollere seg, definitivt,” sa Van Dijk til journalister etter kampen. Han må klare seg selv. Han må vite at disse tingene kan skje, spesielt i Premier League.

“Det vil være en læringskurve for ham og forhåpentligvis vil det aldri skje igjen. Det er klart han var skuffet og sannsynligvis også over seg selv.

“Men det er en læringskurve, og vi vil alltid støtte ham. Han har støtte fra oss og han vet at det ikke bør skje igjen, og forhåpentligvis vil det være slik.”

Nunez, som kom til fra Benfica for en startavgift på €75 millioner, vil bli suspendert i tre kamper og vil gå glipp av Liverpools oppgjør i Manchester United neste uke.

Liverpool-sjef Jurgen Klopp, som hadde slått tilbake på Nunezs kritikere før kampen, står nå overfor en spiss-krise med Roberto Firmino og Diogo Jota som allerede mangler på grunn av skade.

“Det er veldig vanskelig på et øyeblikk med skader og spillere med små ting og hvordan du klarer dem og alle slike ting,” sa Klopp i intervjuet etter kampen.

“Vi må bruke neste uke til å kanskje bringe en eller to tilbake. Jeg er ikke sikker på om vi kan gjøre det. Men nå mistet vi Darwin i dag. Det hjelper ikke. Bobby [Firmino] kan være klar til neste uke,” la han til.

Informasjon fra Reuters ble inkludert i denne rapporten.Kilde