Shadow

Chelseas Timo Werner kommer snart til Leipzig på en permanent avtale


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer og går og, selvfølgelig, ferdige avtaler!

TOP HISTORIE: Timo Werner vil forlate Chelsea og returnere til Leipzig på en permanent avtale

Timo Werner er på randen av en permanent flytting til sin tidligere klubb, RB Leipzig, og han kan komme tilbake så raskt som mandag, ifølge journalisten Sky Sports Germany Florian Plettenberg.

Samtaler mellom Chelsea og Werners tidligere klubb har pågått de siste par dagene, og Werner er angivelig opptatt av å gjøre en dramatisk retur til Bundesliga. Gebyret antas å være rundt 30-35 millioner euro.

Werner forlot Leipzig for to år siden etter å ha scoret 95 mål – 34 på 45 kamper den siste sesongen – og 40 assists på 159 kamper. Og til tross for interesse fra Juventus i sommer, ser den 26 år gamle leiemorderen ut til å forlate Chelsea etter en sommer med usikkerhet.

Werner har scoret 23 mål på 89 kamper for londonerne, men er bak Raheem Sterling i hakkerekkefølgen, og er ikke garantert spilletid til tross for avgangen til Romelu Lukaku til Inter Milan.

Werner ble utelatt fra Chelseas startoppstilling i 1-0-seieren mot Everton, med Thomas Tuchel i stedet for å velge en fremre linje av Kai Havertz, Mason Mount og Sterling.

PAPIR SLADDER

– Wolverhampton Wanderers har blitt enige om en avtale verdt 35 millioner pund for signaturen til Valencia-spissen Goncalo Guedes, ifølge Daily Mail. Den 25 år gamle forwarden trakk seg ut av Valencias vennskapskamp med Atalanta og antas i stedet å fly til England med sikte på å fullføre medisinsk behandling og signere en kontrakt på Molineux på mandag. Gebyret antas å være en initial £27,5m med tillegg. Guedes kan spille som kantspiller eller som andrespiss. Han scoret 36 mål på 178 opptredener for Los Che.

– Manchester United har gjort et sjokktrekk for å hente tilbake spiss Marko Arnautovic til Premier League, ifølge Athletic. Erik ten Hag har angivelig budt 6,8 millioner pund for den tidligere West Ham United-spissen, som for tiden spiller for Bologna i Italia. United leter etter forsterkninger etter et dystert nederlag på åpningsdagen mot Brighton & Hove Albion, og 33 år gamle Arnautovic er et overraskende mål, selv om han jobbet med Ten Hag og United-assistent Steve McLaren i Twente. Arnautovic har scoret 43 mål og lagt til 33 assists på 184 Premier League-kamper.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

– Borussia Dortmund har lett etter en erstatter for spiss Sebastien Hallerog Sport1 rapporterer at de er nær ved å signere fransk spiss Anthony Modeste fra FC Köln. Dortmund har vært knyttet til en hel rekke navn siden nyheten om at Haller må gjennomgå behandling for testikkelkreft, bl.a. Edinson Cavani, Edin Dzeko og Marcus Thuram. Det ser imidlertid ut til at Dortmund har en avtale på plass om å ta 34 år gamle Modeste til Signal Iduna Park for en avgift på mellom 3,4 og 4,2 millioner pund. Spissen vil inngå en ettårsavtale verdt 5 millioner pund.

– Napoli midtbanespiller Fabian Ruiz nekter å signere en kontraktsforlengelse, og Paris Saint Germain håper å utnytte usikkerheten ved å jobbe på en avtale verdt 21 millioner pund, ifølge L’Equipe. Den 26 år gamle spanjolen har ett år igjen av avtalen, og selv om Real Madrid er interessert i å få ham gratis neste sommer, tror de franske mesterne at de kan få et trekk presset gjennom denne sommeren. PSG håper å senke Napolis prisantydning, men de er opptatt av å styrke sine angrepsmuligheter på midtbanen. Ruiz var ikke med i Napolis pre-season-kamp mot Espanyol i helgen.

– Everton forventes å slå West Ham United til signeringen av Wolverhampton Wanderers-forsvarer Conor Coady, ifølge Daily Mail. Den 29 år gamle Wolves og England-skipperen er opptatt av å forlate Molineux, og Toffees kan sikre seg tjenestene hans for et gebyr på £12 millioner. Evertons defensive rekker var tømt på åpningsdagen av sesongen som følge av skader på Ben Godfrey og Yerry Mina, og Everton-sjef Frank Lampard er en langvarig beundrer av Coady, som var en ubrukt erstatter i Wolves’ 2-1-nederlag mot Leeds på lørdag. Coady er opptatt av å spille regelmessig i et forsøk på å styrke verdenscupsjansene sine.

Kilde