Shadow

Chelseas Marc Cucurella nekter å klippe lokkene sine etter Cristian Romeros hårgrep


Marc Cucurella kan ha funnet seg selv på Stamford Bridge-gresset etter en smertefull drag i håret av Tottenham Hotspurs Cristian Romero i helgen, men Chelsea-forsvareren sa onsdag at han ikke har noen planer om å klippe seg.

Cucurella fikk sine lange låser trukket av Romero kort tid før Harry Kane utlignet Premier League-kampen på stopptid i 2-2 uavgjort, noe som førte til en rasende Thomas Tuchel som sa at dommer Anthony Taylor ikke skulle dømme Chelseas kamper i fremtiden.

– Olley: Conte, Tuchel starter siste del av ‘Battle at the Bridge’
– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer

På spørsmål om han noen gang ville klippe seg for å unngå en lignende skjebne i fremtiden, gliste Cucurella og sa til journalister: “Nei, nei, aldri! Dette er min stil.”

Cucurella sa imidlertid at Romeros trekk var et klart rødt kort.

“For meg var det tydelig og videoen var tydelig, noen ganger tar dommere gode avgjørelser og noen ganger gjør de det ikke, men dette er ikke mitt problem. Jeg er fokusert på spillet,” la han til.

spille

1:36

Thomas Tuchel og Antonio Conte innrømmer at de nøt deres opphetede utvekslinger etter Chelseas uavgjort mot Spurs.

“Jeg så på stadion at de sjekket etter et rødt kort og for meg var det veldig tydelig, men dette er fotball. I denne kampen var det en feil, i en annen kamp ville dommeren ta en god avgjørelse.

«Jeg har ingen problemer med ham [Romero], det var bare én handling i spillet. Men kanskje det var en viktig handling fordi det er mulig å endre det endelige resultatet.”

Cucurella signerte for Chelsea i en rapportert avtale på 62 millioner pund i slutten av sesongen fra Brighton & Hove Albion, og spanjolen innrømmet at det var “mye penger og et stort ansvar” for ham.

“Jeg er veldig glad for å være her,” sa han. “[Chelsea owner] Todd [Boehly] og gafferen var så interessert i at jeg skulle komme hit. Jeg må jobbe hardt, tilpasse meg laget og ha denne viljen til å vinne og spille bra for klubben.”Kilde