Shadow

Chelseas interesse for Moises Caicedo får Brighton til å diskutere kontrakter


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Brighton er på vakt mot Chelseas Caicedo-interesse

Brighton skal utløse kontraktssamtaler med Moises Caicedo midt i bekymring over en mulig tilnærming fra Chelsea, skriver the Sun.

The Blues ble koblet til den 20 år gamle midtbanespilleren i sommer, og etter at Graham Potter byttet fra Amex Stadium til Stamford Bridge, tror Seagulls at han kan bli fristet bort fra klubben i et trekk som får ham til å følge etter. sin tidligere manager i januar.

Ecuador-landskampen har fanget oppmerksomheten til en rekke klubber denne sesongen etter at hans prestasjoner i Premier League har hjulpet laget hans til fjerdeplass. Det er rapportert at han nå kan bli tilbudt en betydelig lønnsøkning i et forsøk på å oppmuntre ham til å forbli på sørkysten.

Caicedo har blitt en vanlig starter for Brighton siden han kom til i februar for 4,5 millioner pund fra Independiente del Valle, etter at Yves Bissoumas plass på midtbanen ble frigjort ved overgangen til Tottenham Hotspur.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Marco Asensio spores av AC Milan og Juventus, ifølge Calciomercato. Mens Rossoneri ble koblet til den 26 år gamle Real Madrid-vingen i løpet av sommeren, ser det ut som om de nå kan møte en utfordring for signaturen hans. Det er rapportert at begge klubbene vurderer å vente til januar, da de vil kunne starte forhandlinger med ham om en mulig forhåndskontraktsavtale når han går inn i de siste seks månedene av kontrakten. Asensio har kun spilt åtte minutter i LaLiga denne sesongen.

– Usikkerhet rundt fremtiden til AC Milan fremover Rafael Leao har dukket opp etter innledende kontraktssamtaler, ifølge Corriere dello Sport. 23-åringen ser ut til å være ute etter en lønn på rundt 6,8 millioner euro per år, og San Siro-hierarkiet er usikker på om de skal oppfylle kravene hans. Den portugisiske landslagsspilleren har vært på radaren til Chelsea, og har to år igjen av sin nåværende avtale.

Carlo Ancelotti står i kø for å motta et nytt kontraktstilbud fra Real Madrid, melder Marca. Det er underforstått at klubbpresident Florentino Perez er fornøyd med den 63 år gamle manageren, som sikret LaLiga- og Champions League-dobbelen forrige sesong, og ser etter å binde ham til en ny langsiktig avtale. Hans nåværende kontrakt går ut sommeren 2024.

– Manchester United ga muligheten til å signere videre Sergino Dest på fristdagen, ifølge Athletic. Den 21 år gamle USA-høyrebacken kom til AC Milan på et sesonglangt lån fra Barcelona, ​​men det er rapportert at en tilnærming fra Erik ten Hag ble blokkert av Old Trafford-hierarkiet, som tok beslutningen om å beholde troen på klubbens to aktuelle alternativer – Diogo Dalot og Aaron Wan-Bissaka

– Lazio er opptatt av et trekk for Suso, melder Calciomercato. Serie A-klubben vurderer en tilnærming for ham i januar, og det antas at Sevilla vil være forberedt på å la den 28 år gamle offensive midtbanespilleren dra på grunn av bekymringer over formen hans. Den tidligere Liverpool-stjernen spilte tidligere i Italias toppklasse under en periode med AC Milan.Kilde