Shadow

Chelseas forbedrede bud på 45 millioner pund på Anthony Gordon ble avvist av Everton


  • Facebook
  • Twitter
  • Facebook Messenger
  • Pinterest
  • E-post

Chelsea hadde et forbedret tilbud på 45 millioner pund på kantspiller Anthony Gordon som ble avvist av Everton, har kilder fortalt ESPN.

Selv om Everton insisterer på at 21-åringen ikke vil forlate, fortsetter Chelsea jakten etter å ha fått et innledende bud på 40 millioner pund avvist allerede.

Rangering av hver overgang mellom store seks klubber
Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Chelsea vil nå bestemme seg for om de vil gi et tredje bud på den engelske U21-vingen Gordon, som tidligere har tiltrukket seg interesse fra Tottenham Hotspur og Newcastle United.

Manager Thomas Tuchel er opptatt av å gjøre tre signeringer før overgangsvinduet stenger denne måneden, ettersom samtalene fortsetter om et bytte for Leicester City-forsvareren Wesley Fofana blant andre mål.

Kilder har fortalt ESPN at Everton verdsetter Gordon godt i overkant av £50 millioner, men foretrekker å beholde ham, siden de allerede har mistet Richarlison til Tottenham i sommer.

Det gjenstår å se om Chelsea vurderer å lage et forslag til spiller-pluss-penger i et forbedret tilbud.

Everton har vist en viss interesse for å signere Chelsea-spissen Armando Broja, som tilbrakte forrige sesong på lån i Southampton, mens manager Frank Lampard også er en beundrer av Blues midtbanespiller Billy Gilmour.

Kilde