Shadow

Chelsea utestenger sesongkortinnehaver for rasistiske overgrep rettet mot Tottenhams Son Heung-Min


Chelsea har utestengt en sesongkortholder etter at Tottenham Hotspurs Son Heung-Min ble utsatt for rasistiske overgrep under lagenes kamp på Stamford Bridge sist helg.

Vest-London-klubben startet etterforskning etter at opptak på sosiale medier viste en fan i stadions Shed End som rettet en rasistisk gest mot Son under uavgjort 2-2 på søndag, og lovet den “sterkeste handlingen fra klubben” hvis supporteren ble identifisert.

Og på lørdag gjorde Chelsea en offisiell uttalelse der de bekreftet at de hadde “identifisert og utestengt en sesongkortinnehaver på ubestemt tid” etter deres første uttalelse om hendelsen.

“Chelsea Football Club finner enhver form for diskriminerende oppførsel totalt avskyelig. Det har ingen plass i Chelsea eller i noen av våre lokalsamfunn,” lød den første uttalelsen fra klubben.

“Chelsea FC har konsekvent gjort sin nulltoleranseposisjon til diskriminerende oppførsel veldig tydelig, men det er fortsatt idioter som dette som knytter seg til denne klubben som såkalte “fans”, noe som skammer Chelsea FC, våre trenere, spillere, ansatte og våre sanne. støttespillere.”

Chelsea har tidligere utstedt livstids utestengelse til en supporter som rasistisk misbrukte Raheem Sterling da han spilte for Manchester City i en Premier League-kamp mellom klubbene, og ga også midlertidig utestengelse til fem andre fans i forbindelse med hendelsen.

En Chelsea-fan ble arrestert for angivelig rasistisk overgrep mot Son i en kamp på Tottenham Hotspur Stadium i 2019, mens daværende Chelsea-senterback Antonio Rudiger også rapporterte å ha blitt utsatt for apesang under den kampen.

Kilde