Borussia Dortmund vs. Werder Bremen – Fotballkamprapport – 20. august 2022

Werder Bremen scoret tre ganger i sluttminuttene etter to mål under og snappet en fantastisk 3-2-seier på Borussia Dortmund på lørdag som avsluttet vertens vinnerstart på sesongen.

Mål fra Lee Buchanan i det 89. minutt og Niklas Schmidt på stopptid brakte dem utlignet før Oliver Burke dundret et skudd i siste sekund forbi keeper Gregor Kobel.

– Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Dortmunds Julian Brandt hadde skutt en blinde forbi Werder-keeper Jiri Pavlenka i første omgang for å ta en uventet ledelse etter 45 minutter for vertene der ingenting så ut til å fungere.

Werder, som hadde 10 skudd på mål sammenlignet med Dortmunds to i det 75. minutt, var den mer eventyrlystne siden hele veien, pasningsspillet var mer flytende og kreativt og angrepene farligere.

Men de ble tatt igjen da Raphael Guerreiro prøvde lykken fra 25 meter ut og slo Pavlenka med et lavt skudd i det 77. minutt.

Gjestene nektet imidlertid å gi opp og scoret det som kunne ha vært et trøstemål gjennom ungdomslandskampen Lee Buchanans suverene angrep i det øverste hjørnet i det 89.

Men Schmidt trakk dem så jevnt før Burkes fantastiske vinner langt inne i ekstraomgangen, som ga Dortmund seks poeng fra de tre første kampene.

Mesterne Bayern München, også på seks, er i aksjon på VfL Bochum på søndag. Borussia Moenchengladbach, vinner 1-0 over Hertha Berlin på fredag, ligger øverst på tabellen på syv poeng.

Ruhr-dalens rivaler Schalke 04 venter fortsatt på sin første ligaseier siden de kom tilbake til toppklassen denne sesongen etter en målløs uavgjort mot VfL Wolfsburg.

Wolves’ keeper Coen Kasteels reddet to påfølgende spotspark fra Simon Terodde da en straffe fra første omgang måtte tas på nytt.

Bayer Leverkusen, som konkurrerte i denne sesongens Champions League-gruppespill, falt ned til sitt fjerde tap på rad for sesongen på tvers av alle konkurranser – og deres tredje strake i Bundesliga – da de gikk 3-0 ned til Hoffenheim for sin verste start noensinne. en ligakampanje.