Shadow

Chelsea låner ut Callum Hudson-Odoi til Bayer Leverkusen for sesongen


Chelsea har lånt ut kantspiller Callum Hudson-Odoi til Bundesliga-laget Bayer Leverkusen for resten av sesongen, ble det offentliggjort tirsdag.

Hudson-Odoi har falt ned på hakkeordenen på Stamford Bridge under manager Thomas Tuchel og var en ubrukt erstatter i hver av deres Premier League-kamper denne sesongen.

Kilder: Pulisic vil sannsynligvis bli i Chelsea dette vinduet
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Chelsea sa at de beholder retten til å tilbakekalle 21-åringen i januar.

Hudson-Odoi har lidd av langvarige skadeproblemer siden han fikk sin seniordebut i Chelsea i 2018, spesielt en akillesseneskade som satte ham på sidelinjen i fem måneder.

Han har ikke vært med for Chelsea siden en FA-cupseier over Luton Town i begynnelsen av mars.

– Flyttingen til Tyskland er veldig spennende for meg, og jeg kan spille i Champions League med Bayer Leverkusen, sa Hudson-Odoi, som har spilt mer enn 100 kamper for Chelsea.

“Denne kombinasjonen er veldig attraktiv og jeg er opptatt av å bli kjent med klubben, fansen og Bundesligaen.”

På klubbens hjemmeside beskrev Bayer Leverkusens sportslige administrerende direktør Simon Rolfes Hudson-Odoi som en “rask og penetrerende kantspiller.”

“Han har alt for å kunne hjelpe oss umiddelbart,” sa han. “Dette vil gi angrepsspillet vårt enda en spesiell komponent. Vi er veldig glade for at denne overføringen har gått gjennom.”

Bayer Leverkusen endte på tredjeplass i Bundesliga forrige sesong og vil spille i gruppe B i Champions League sammen med Atletico Madrid, Club Brugge og Porto.Kilde