Shadow

Chelsea kommer tilbake for Barcelonas Frenkie de JongSommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer og går og, selvfølgelig, ferdige avtaler!

TOP STORY: Chelsea kommer tilbake for de Jong

Chelsea forbereder seg på å sette seg ned med Barcelona for samtaler om et dobbelttrekk for Frenkie de Jong og Pierre-Emerick Aubameyangifølge The Telegraph.

Rapporten legger til at Blues kan bevilge opptil 300 millioner pund til sommeroverføringer ettersom den nye Chelsea-eieren Todd Boehly fortsetter å støtte Thomas Tuchel, og etter at ESPN avslørte Blues-interessen i Aubameyang og Benjamin Sesko tidligere på torsdag, ser det ut som om de er nå opptatt av å gå tilbake til jakten på de Jong.

Blaugrana ønsker å avlaste den 25 år gamle midtbanespilleren denne sommeren, og de kan ha en mye større sjanse til å komme til full enighet med Chelsea. Den nederlandske landslagsspilleren ønsket ikke å forlate Camp Nou for å bli med Manchester United, men han er angivelig mye mer åpen for ideen om å bytte til Stamford Bridge på grunn av Champions League-fotball.

Ettersom Chelsea også fortsetter søket etter Romelu Lukakus erstatter, ser Aubameyang ut til å være på toppen av deres korte liste, med den 33 år gamle frontmannen som imponerte for Barcelona forrige sesong, og scoret 11 mål på 17 LaLiga-opptredener. Barca har allerede hentet Robert Lewandowski og Raphinha denne sommeren, så den pensjonerte Gabon-landskampen kan være overskudd til kravene.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

PAPIR SLADDER

– Leicester City og Nottingham Forest skal kjempe om signaturen til Houssem Aouar, skriver Foot Mercato. Lyon er rapportert å være på utkikk etter et gebyr på rundt 15 millioner euro for å skille seg fra den 24 år gamle midtbanespilleren, som også har vært på radaren til Real Betis. Aouar var med 36 ganger i Ligue 1 forrige sesong og bidro til 10 mål.

Maxwel Cornet er på nippet til å signere en avtale med West Ham United, melder The Guardian. Den 25 år gamle allsidige vingen antas å ha en frigjøringsklausul på 17,5 millioner pund etter at Burnley ble rykket ned fra Premier League forrige sesong. Og til tross for interesse fra Everton, ser det ut som om Hammers har vunnet kappløpet om å lande Elfenbenskystens landskamp.

– Juventus har kommet med et forslag om å signere Dries Mertens, sier Gianluca Di Marzio. Den 35 år gamle forwarden er for øyeblikket en gratis agent etter at kontrakten hans gikk ut med Napoli og the Bianconeri har tilbudt ham en toårsavtale for å bytte til Allianz Stadium. Den belgiske internasjonale har også vært på radaren til Galatasaray.

– Sporten melder at Barcelona er interessert i å lande Thomas Meunier. Etter å ha gått glipp av kjøpet av Cesar Azpilicueta, som signerte en ny toårsavtale med Chelsea torsdag, Blaugrana trapper nå opp jakten på den 30 år gamle Borussia Dortmund-vingen. Det er rapportert at Manchester United også var interessert i ham, men LaLiga-laget forventes nå å fremme samtalene, med Xavi Hernandez som er opptatt av å lande en spiller som kan utplasseres som en offensiv høyreback.

– Crystal Palace ser etter å hente tidligere Barcelona-midtbanespiller Ilaix Moriba, skriver Foot Mercato. Det er forstått at Patrick Vieira allerede har tatt kontakt med den 19 år gamle RB Leipzig-stjernen, som tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån hos Valencia. Bundesliga-laget kan være forberedt på å la ham gå, legger uttaket til, etter at han spilte bare 90 minutter med fotball for dem over fem innbytteropptredener.Kilde