Shadow

Chelsea gir et bud på 50 millioner euro for Ajax, Mexicos midtbanespiller Edson Alvarez


Chelsea har lagt inn et bud på 50 millioner euro for å signere Ajax og Mexicos midtbanespiller Edson Alvarez, har kilder fortalt ESPN.

Blues-hovedtrener Thomas Tuchel antas å være bekymret for klubbens midtbanealternativer i kjølvannet av tirsdagens 2-1-nederlag mot Southampton og gnagende skadebekymringer over nøkkelmidtbanespilleren N’Golo Kante, som er satt til å stå på sidelinjen i rundt en måned med en hamstring problem.

Kilder har fortalt ESPN at Ajax ikke er under noe press for å selge etter å ha latt Antony, Lisandro Martinez, Sebastien Haller, Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui allerede forlate klubben i overgangsvinduet om sommeren.

– Historier å se før fristen for overføring
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Chelsea var ivrige etter et bytte for Barcelonas midtbanespiller Frenkie De Jong, men nederlenderen har så langt ikke vist noen interesse for å forlate Camp Nou.

The Blues er oppmerksomme på at både Kante og Jorginho, som har hatt en vanskelig start på sesongen, har mindre enn ett år igjen av sine nåværende avtaler og tror at Alavrez (24) kan være en langsiktig løsning.

Overgangsvinduet i Nederland stenger også 24 timer tidligere enn det meste av Europa på grunn av en administrativ feil gjort av det kongelige nederlandske fotballforbundet (KNVB) som betyr at det er mindre tid tilgjengelig for å fullføre en avtale.Kilde