Shadow

Chelsea er interessert i Rafael Leao mens han ser AC Milan i lønnsøkning


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

Den 23 år gamle portugisiske internasjonale spiss har for tiden kontrakt med AC Milan frem til 2024, men etter at Chelsea så ut til å gjøre et trekk for sin signatur mot slutten av sommerens overgangsvindu, Rossoneri har ikke kastet bort tid på å innlede kontraktssamtaler om en ny langsiktig avtale.

Etter å ha bidratt til åtte mål i like mange kamper på tvers av alle konkurranser denne sesongen, er det rapportert at Leao ønsker å komme til enighet før verdenscupstart i november for å unngå potensielle distraksjoner. Serie A-mesterne er villige til å tilby ham en lønnsøkning på hans nåværende avtale til et beløp verdt rundt €6 millioner per sesong, men det er forstått at han ser etter totalt nærmere €7 millioner.

AC Milan har tidligere blitt rapportert å være på utkikk etter et gebyr på €150 millioner, frigjøringsklausulen hans, før de vil gå inn i samtaler om en mulig overgang.

13.48 BST: Napoli-spissen Victor Osimhen er på Manchester Uniteds radar for overgangsvinduet i januar, sier The Manchester Evening News.

Osimhen, 23, har to mål på seks kamper denne sesongen – etter å ha scoret 30 på 68 totalt for Napoli – og den italienske klubben er bare villig til å la ham gå for et gebyr på €80 millioner eller mer.

Kontrakten til Nigeria-landskampen går ut i 2025, så United må kanskje betale i nærheten av det for å lande ham.

13.00 BST: Borussia Dortmund vil ha minst €150 millioner fra enhver klubb som ønsker å signere Jude Bellinghamsier The Athletic.

Bellingham, 19, er en av de beste unge spillerne i verden og har en kontrakt til 2025, som (i motsetning til Erling Haaland) ikke inneholder en frigjøringsklausul.

Real Madrid, Liverpool og Manchester United kjemper om den engelske midtbanespillerens signatur, og det har vært rapporter om at han kan velge å forlate Tyskland neste sommer.

11.50 BST: To USMNT-stjerner gjorde store trekk til Premier League i sommer, men er spente på november.

10.44 BST: Portugals kaptein Cristiano Ronaldo har sagt at han ikke vil trekke seg fra internasjonal tjeneste etter verdensmesterskapet og ønsker å konkurrere på EM 2024.

Manchester United-spissen sa at “veien ikke er over ennå” for ham da han talte på en galla arrangert av det portugisiske fotballforbundet (FPF) tirsdag for å bli den høyeste internasjonale målscoreren for menn i september 2021.

“Jeg er stolt over å motta en pris av denne størrelsesorden,” sa Ronaldo. “Jeg hadde aldri trodd at jeg en dag kunne oppnå det. Jeg takker alle som var viktige i karrieren min. Det har vært en lang vei, men jeg vil gjerne si at veien min ikke er over ennå. [You’re going to have to] ta litt mer last fra Cris [Ronaldo.]”

Siden han debuterte i Portugal i 2003, har Ronaldo scoret 117 mål på 189 internasjonale kamper, og overgått rekorden på 109 mål satt av den tidligere Iran-spissen. Ali Daei.

En fem ganger vinner av Ballon d’Or, Ronaldo var kaptein for Portugal til Euro 2016-ære og 2019 Nations League.

“Jeg håper å være en del av forbundet i noen år til,” la han til. “Jeg føler meg fortsatt motivert, ambisjonene mine er høye. Jeg er i et lag med unge mennesker. Jeg ønsker å være en del av dette verdensmesterskapet og det europeiske også; jeg kommer til å anta det med en gang.”

10.22 BST: El Mundo har avslørt noen av kontraktskravene som stilles av Lionel Messi å fornye sin Barcelona-avtale i 2020.

Den spanske avisen hevder å ha hatt tilgang til dokumenter og e-poster som viser at Messi ønsket en treårsavtale, en signeringsbonus på 10 millioner euro, garantier for at han ville få tilbakebetalt utsatt lønn, reduksjon av frigjøringsklausulen og en privat boks. for hans og Luis Suarezsine familier på Camp Nou.

Senere samme år, etter 8-2-tapet mot Bayern München, sendte Messi inn en overføringsforespørsel via en burofax, en form for registrert levering, men det var ikke før i 2021 da han dro til Paris Saint-Germain på en gratis overgang.

I 2021 hadde han blitt enige om vilkårene for en ny kontrakt med den nye presidenten Joan Laporta, selv om Barca ikke hadde råd til å registrere den i LaLiga, mens forespørslene hans året før ble aldri grøntbelyst av forrige president Josep Maria Bartomeu.

Messi hadde ønsket å forlenge avtalen til 2023 med en ensidig opsjon på å legge til et år til. Han ønsket også at frigjøringsklausulen skulle kuttes fra €700 millioner til symbolske €10.000.

Han var villig til å gi avkall på 20 % av sin faste lønn (som var rundt 70 millioner euro årlig på den tiden) i 2020-21 da klubben fortsatte å håndtere konsekvensene av COVID-19-pandemien, men han ba om at alle utsatte lønner ble betalt tilbake i de påfølgende sesongene.

Ifølge rapporten ville Messi også ha garantier for at broren, Rodrigo, en agent, ville få betalt det han skyldte av klubben og at lønnen hans ville bli justert tilsvarende i tilfelle av skatteøkninger, blant annet.

09.33 BST: Real Sociedad midtbanespiller Martin Zubimendi er Barcelonas mål nr. 1 å erstatte Sergio Busquets neste sesong, ifølge ulike rapporter i katalanske medier.

Zubimendi, 23, har en kontrakt i Anoeta til 2025 og en frigjøringsklausul på €60 millioner, som La Real prøver å øke, per Mundo Deportivo. Han kommer til å spille sin 100. opptreden for Real Sociedad etter landskampspausen og har også blitt toppet en gang av Spania, selv om han ikke var inkludert i Luis Enriques siste lag.

Barca forbereder seg på livet etter Busquets, som er 34 nå og er uten kontrakt neste sommer. Diario Sport rapporterer at han ønsker å forlate når avtalen hans utløper, med Major League Soccers Inter Miami et alternativ for den spanske midtbanespilleren.

09.11 BST: Nederland midtstopper Matthijs de Ligt mener han gjorde det riktige trekket for å slutte seg til Bayern München for 77 millioner euro fra Juventus i sommer.

Den tidligere Ajax-stjernen snublet Barcelona og flyttet til Juventus i 2019 for €75 millioner og spilte 117 kamper for Turin-gigantene. Men i sommer signerte 23-åringen en femårskontrakt med Bundesliga-mesterne.

“Å flytte til Bayern München for meg var et sprang i kvalitet når det gjelder laget,” sa han til Sky Italy. “Det er en klubb som har ambisjonen om å alltid vinne Champions League. Hos Juventus var den ambisjonen mindre.

“Jeg følte at det var riktig tidspunkt å ta det spranget i kvalitet og jeg gjorde det. Jeg hadde det veldig gøy i Juventus, men Bayern er nærmere landslagets filosofi.”

08.42 BST: Atletico Madrid spiss Alvaro Morata har avslørt at han var nær ved å slutte seg til Barcelona i det siste overgangsvinduet i januar.

Morata, som spilte på lån hos Juventus fra Atletico Madrid, snakket til og med med Barcelona-trener Xavi om muligheten for å flytte til Camp Nou.

“Det var alternativer,” sa Morata, som returnerte til Atletico i sommer etter en toårig utlånsperiode hos Juve. “Jeg snakket med Xavi, vi snakket om fotball og andre ting. Det føltes godt å snakke med Xavi, treneren og en tidligere spiller som jeg så opp til da jeg var ung.

«Jeg hadde fire eller fem muligheter til å forlate vinterens overgangsvindu, men til slutt, Juventus-treneren [Massimiliano] Allegri ville at jeg skulle bli. Allegri ville at jeg skulle bli i Juventus og fortalte meg at han ville at jeg skulle spille med [Dusan] Vlahovic. Dessuten var Atletico den som hadde den siste dagen.”

08.00 BST: Real Madrid-vinger Marco Asensio har forblitt ordknapp om fremtiden hans blant rapporter om at Barcelona er interessert i ham.

Asensio, 26, har ikke signert en kontraktsforlengelse med Madrid, og avtalen hans utløper neste sommer.

På spørsmål om Barca hadde kontaktet ham, fortalte Asensio Håndtere: “Jeg vet ærlig talt ikke. Jeg er fokusert på nåtiden, på nået og jeg er her for å gi alt til landslaget og deretter med klubben min. Jeg har ikke tenkt på det, jeg har ikke evaluert det. Dette er ting som dukker opp.

“Jeg hadde 200 meldinger fra vennene mine da [Barcelona reports] kom ut. Jeg fortalte dem at jeg lever i en verden hvor det er mange rykter og det er normalt. Fra januar kan jeg signere med hvilken som helst klubb, og det er normalt at jeg blir knyttet til mange andre klubber.

“Det kommer alltid nyheter og som jeg ikke kan kontrollere.”

spille

1:15

Matt Turner og Brenden Aaronson snakker om forberedelsene til verdensmesterskapet med kamper mot Japan og Saudi-Arabia.

PAPIRSLADDER (av Adam Brown)

Arkadiusz Milik imponerer mens han er på lån hos Juventus, som ønsker å signere ham på permanent basis, sier Calciomercato. Den 28 år gamle spissen har scoret tre mål på tre starter Bianconeri siden han kom fra Marseille i sommer, og avtalen inkluderer en opsjon som lar Serie A-klubben signere ham for €7 millioner.

– Arsenal har blitt koblet til Eintracht Frankfurts Jesper Lindstrøm for sent, men SPORT1 avslører at det ikke er noen frigjøringsklausul i kontrakten hans som utløper i 2026. Den 22 år gamle offensive midtbanespilleren har vært en nøkkelspiller for Frankfurt siden en breakout-sesong i kampanjen 2021-22, og det ser ut som om lag fra hele Europa vil følge utviklingen hans i januar.

– Everton midtbanespiller Allan er i samtaler med Al Wahda, skriver Football Insider. 31-åringen har ennå ikke dukket opp for Frank Lampards side denne sesongen, og med overgangsvinduet som er satt til å åpne til 4. oktober i UAE Pro League, håper de å lande Allan før fristen går ut. Brasilianeren kom til Everton fra Napoli for 21 millioner pund i 2020.

– AC Milan sporer Ligue 1-vinger Jeremy Doku, avslører Calciomercato. Mens 20-åringen har vært på San Siro-hierarkiets radar en stund, venter de på å se hvordan han presterer for Rennes denne sesongen. Doku bidro til tre mål da Belgia beseiret Hviterussland 8-0 i mars, men han har siden funnet at flertallet av opptredenene hans kommer fra benken.

– Etter at ESPN rapporterte at Nice var interessert i Mauricio Pochettino å ta over den ledige lederjobben på tirsdag, The Daily Telegraph sier at den argentinske treneren ikke er opptatt av å komme tilbake til ledelsen med Ligue 1-klubben. Den tidligere Tottenham Hotspur-manageren har vært en gratis agent siden han skilte lag med Paris Saint-Germain i juli.

– Tidligere Lille-midtbanespiller Xeka er satt til å signere med Rennes frem til 2024, melder Nicolo Schira. Xeka hadde vært en gratis agent siden kontrakten hans med Ligue 1-klubben gikk ut i sommer, men det ser ut som om han vil forbli i Frankrikes toppklasse etter å ha avtalt avtaler med Les Rennais. Rapporter har tidligere antydet at 27-åringen ble tilbudt Arsenal.

Kilde