Shadow

Bundesliga og NFL kunngjør partnerskap for å utvide virksomheten i Tyskland, USANational Football League og den tyske Bundesliga (DFL) kunngjorde en avtale på torsdag som vil se to av verdens mest suksessrike sportslige virksomheter samarbeide for å hjelpe til med å vokse virksomheten i sine respektive markeder.

Etter å ha delt ekspertise på ulike områder uformelt siden starten av COVID-19-pandemien, sa NFL og DFL at de vil øke samarbeidet innen produksjon, kringkasting og programmering, digital innovasjon og markedsføring.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

NFL vil spille sin første kamp i ordinær sesong i Tyskland på Allianz Arena i München 13. november med Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers som møter Seattle Seahawks.

Tyskland vil være vertskap for en NFL-kamp i ordinær sesong i hvert av de neste fire årene, alternerende mellom München og Frankfurt.

“Vår første ordinære sesongkamp i Tyskland denne høsten gir også en mulighet til å jobbe med og lære av noen av de mest suksessrike sportsligaene rundt om i verden,” sa NFL-kommissær Roger Goodell i en uttalelse.

«Bundesligaen har lenge vært ansett som den ledende ligaen i Tyskland og en av de beste i hele Europa.

“Vi ser frem til å samarbeide med DFL i en prosess som vi tror vil være gjensidig fordelaktig.”

Bundesligaen har også kurtisert det amerikanske markedet, og åpnet et kontor i New York i 2018, og mange av ligaens lag turnerer i Nord-Amerika utenom sesongen.

“DFL har alltid jobbet åpent og samarbeidet med ligaer og organisasjoner over hele verden for å fremme utviklingen av sport over hele verden,” sa DFLs administrerende direktør Donata Hopfen.

“Vi ser frem til å jobbe tett med våre kolleger fra NFL om en rekke saker og få ny innsikt, spesielt med hensyn til sport i USA.”

ESPN+ er hjemmet til Bundesliga i USA med live-spill på ESPN-nettverk samt direktesendinger av DFL-Supercup og nedrykk-sluttspillkamper.Kilde