Shadow

Bubba Wallace signerer en flerårig kontraktsforlengelse med 23XI Racing


Bubba Wallace og 23XI Racing kunngjorde en flerårig kontraktsforlengelse fredag ​​i forkant av Wallaces siste fremstøt for å vinne en plass i NASCARs sluttspill.

Cup-teamet eid av Denny Hamlin og Michael Jordan ble lansert sent i 2020 bygget rundt Wallace, den eneste svarte sjåføren som konkurrerer på NASCARs toppnivå. Teamet utvidet denne sesongen for å legge til en andre bil, med veteranen Kurt Busch som Wallaces lagkamerat.

“Det føles flott å få denne fornyelsen gjort og å vite at jeg har et hjem hos 23XI Racing,” sa Wallace. “Takk til MJ og Denny for å fortsette å tro på meg. Vi har kommet langt sammen på mindre enn to år, og vi har krysset av for noen store mål på veien. Vi vet at vi fortsatt har arbeid å gjøre, både på og utenfor racerbanen, men jeg føler meg bra med laget vårt og retningen vi er på vei.”

Wallace kommer fra første stang i karrieren på Michigan International Speedway. Men han kom opp en plass under sluttspillseieren han trenger for å tjene en av de 16 plassene i NASCARs mesterskapsfelt.

Hans andre plassering forrige uke ga Wallace fire påfølgende avslutninger på åttende eller bedre, og han går inn i søndagens løp på Richmond Raceway rangert som 19. i cupstillingen. En seier i et av de gjenværende tre løpene i ordinær sesong ville sette Wallace inn i sluttspillet.

“Bubba var en sentral del av de tidlige stadiene av 23XI, og jeg er begeistret for at han vil fortsette med laget,” sa Hamlin. “Da vi annonserte Bubba som vår første sjåfør, var målet å hjelpe ham med å ta karrieren til et høyere nivå, og vi har gjort nettopp det. Bubba fortsetter å bli mer konkurransedyktig hver uke. Vi er glade for å se hans vekst som han og teamet jobber for å nå våre mål.”

Wallace ga organisasjonen sin første Cup-seier i fjor høst med seier på Talladega Superspeedway i Toyota nr. 23.

Han har også vært en nøkkelfigur innen mangfold, rettferdighet og inkluderingsarbeid med både 23XI Racing og NASCAR for å hjelpe til med å utvide fanbasen. Wallace har jobbet med initiativer som “Bubba’s Block Party”, som ble lansert torsdag kveld på Richmond Raceway og har som mål å bringe NASCAR til et yngre, mer mangfoldig publikum. Hans “Live to be Different Foundation” lar Wallace engasjere seg i Charlotte-området gjennom ryggsekkturer, og “Knowledge is Power Program” bringer studenter til racerbaner over hele landet.

I tillegg har Wallaces klesdesignsamarbeid med både McDonald’s og Columbia Sportswear Company brakt NASCAR til et nytt publikum.Kilde