Shadow

Direktør for coaching reduserer arbeidsbelastningen med smarte registreringsverktøy


Mauricio Menjivar er en lidenskapelig fotballstrateg som alltid er klar for en ny utfordring. Etter å ha ledet et stort statlig program, fant Menjivar sin neste utfordring som trener for Murray Soccer Club, med opprykk til trenerdirektør bare to år senere.

Som coachingdirektør er Menjivars hovedfokus å designe nye treningstimer, arrangere ukentlige klubbøvelser, analysere spill, organisere klinikker og gi tilbakemeldinger til trenere og spillere. Menjivar er også sterkt involvert i å drive klubben som helhet, inkludert oppdatering av nettsiden og planlegging av registrering av utøvere.

Mauricio hodeskudd

“Alt er sentralisert på SportsEngine. Verktøyene er enkle å lære og bruke, pluss støtten jeg får er fantastisk – jeg anbefaler dem på det sterkeste.”

Navn: Mauricio Menjivar

Organisasjon: Murray fotballklubb

Stilling: Direktør for coaching

SportsEngine-verktøy som brukes: Registrering, Sitebuilder

Hva han var oppe mot

Murray Soccer Club er medlem av den lidenskapelige og stolte byen Murray, Utah. Nesten 600 gutter og jenter, i alderen 7 til 19, holder Menjivar og trenernes stab opptatt med flere lag, akademier og seminarer.

Mens Menjivars lidenskap er å planlegge ny trening, fant han raskt ut at mye av tiden hans gikk med på å oppdatere klubbens hjemmeside og organisere registreringer. Disse ekstra oppgavene distraherte ham fra å implementere nye programmer og samhandle med trenerteamet og spillerne.

Hva SportsEngine gjorde for å hjelpe

Menjivar og Murray Soccer Club valgte SportsEngine for å lage et tilpasset nettsted som er enkelt å redigere og som vert for online registrering for treningsprogrammer, turneringer og lag.

Hva innvirkningen var

Murray Soccer Club-ansatte fant alle verktøyene de trengte for å drive klubben sin, alt på ett sted med SportsEngine.

“Det var utrolig at du kunne gjøre alt på ett nettsted,” sier Menjivar. “Jeg brukte SportsEngine til mine egne treningsprogrammer og innså at hele klubben burde være på plattformen.”

“Systemet vi brukte før SportsEngine var ikke brukervennlig og støtten var forferdelig,” sier Menjivar. «Hver endring måtte gå gjennom en IT-avdeling, og kunne ta dager å implementere. Det holdt oss faktisk tilbake fra å være vertskap for nye programmer.»

“Som direktør for coaching har jeg virkelig mye på tallerkenen min, og jeg har ikke en dedikert støttepersonell der for meg.” sier Menjivar. «SportsEngine har gjort det lettere for meg å gjøre jobben min fordi alt er sentralisert. Jeg kan oppdatere nettstedet, kommunisere med medlemmer, kunngjøre endringer i tidsplanen og bygge registreringer – alt på ett nettsted.»

“Vi arrangerer en ny registrering annenhver til tredje måned, og SportsEngine gjør det enkelt,” sier Menjivar. «Enten fyller vi ut nettskjemaet og lager det for oss, eller så kopierer vi en gammel registrering og bare oppdaterer den. Hele prosessen er veldig praktisk.”

“Før SportsEngine hadde jeg så mye registreringspapirer å arkivere at det tok tid å kommunisere med trenerne og spillerne mine, samt mindre tid til å lage treningsprogrammer,” sier Menjivar. “Nå, med SportsEngine, sparer jeg tid med administrative oppgaver og kan ha mer tid til å bli kreativ med treningsprogrammer og gjøre det jeg elsker.”

“Alt er sentralisert på SportsEngine,” sier Menjivar. “Verktøyene er enkle å lære og bruke, pluss at støtten jeg får er fantastisk – jeg anbefaler dem på det sterkeste.”Kilde