Brasil vs. Ghana – Fotballkamprapport – 23. september 2022

Richarlison scoret to ganger da Brasil brøt forbi Ghana med en komfortabel 3-0 seier i en vennskapskamp i Le Havre, Frankrike fredag.

Brasils prestasjon i første omgang ga fansen god grunn til å være begeistret over et ungt lag på vei inn i verdenscupen når de skal by på en rekordforlengende sjette tittel.

De dominerte Ghana fra start med et aggressivt pressspill med angrepsspillerne Vinicius Jr., Raphinha, Richarlison og Neymar, som leverte to assist.

Marquinhos åpnet scoringen etter ni minutter med en kuleheading fra en corner fra Raphinha.

Richarlison økte ledelsen 19 minutter senere med et presis førstegangsstøt fra kanten av området ned i venstre hjørne.

– VM-aksjeklokke: Hvem er hot, hvem er ikke foran Qatar

Tottenham Hotspur-spissen la til det tredje fem minutter før pause med en smart heading fra et frispark fra Neymar.

“Jeg håper at brasilianske fans tror mer på meg, for her på landslaget scorer jeg mye,” sa Richarlison. “Jeg har på meg trøye nummer ni, og hver gang jeg bruker den scorer jeg et mål. Jeg kommer hit og gjør jobben min stille.”

Med sikret seier og kraftig regn i Normandie, slapp de fem ganger verdensmesterne av i andre omgang da manager Tite sendte på flere innbyttere.

Antony scoret nesten det fjerde i det 75. minutt fra et innlegg fra Lucas Paqueta etter en fin kombinasjon mellom West Ham-midtbanespilleren og Neymar.

Paris St Germain-spissen spilte hele 90 minutter som en offensiv midtbanespiller.

Neymar scoret nesten et strålende mål i det 80. minutt etter å ha spurtet forbi tre forsvarsspillere, men sendte skuddet sitt like utenfor og han slo et fantastisk langskudd forbi stolpen.

Brasil møter Tunisia i Paris på tirsdag, deres siste kamp før VM-åpningen i gruppe G mot Serbia 24. november.