Shadow

Bli med oss ​​på Facebook | Pest kirkegård


Christopher Regan sier; Pest Graveyard er en gruppe dedikerte bransjefolk som deler sin kunnskap, erfaring og bakgrunn innen skadedyrbekjempelse for i fellesskap å forbedre vår evne til å betjene våre kunder så vel som vår bransje som helhet.

Jason Gibbons Pest Cemetery Mission Statement: Å utdanne, informere og inspirere de i vår bransje gjennom delt kunnskap, erfaring og uhemmet vennskap.

Kom og se hva over 6000 andre skadedyreksperter fra hele verden har kommet for å lære. Med over 69 000 kommentarer per måned er du garantert å finne svar, inspirasjon, dele historier og lære noe nytt hver dag.

Bli med oss ​​på Facebook her.

Registrer deg for Pestcemetery live i New Orleans her;

Om The Bug Doctor

Jerry Schappert er en sertifisert skadedyrbekjemper og sertifisert entomolog med over to og et halvt tiår med erfaring fra fugler til termitter og alt i mellom. Han startet som veitekniker og jobbet seg opp til kommersiell/nasjonalregnskapsrepresentant. Han lærer alltid håndverket sitt og er kjent med skadedyrtjenester på landsbygda og teknikker for storbykontroll. Jerry har eid og drevet et vellykket skadedyrbekjempelsesselskap siden 1993 i Ocala, Florida. Mens hans kunnskap og praktiske anvendelse har vært til nytte for samfunnet hans, ønsket Jerry å formidle sin visdom i større skala for å hjelpe mange andre. Pestcemetery.com ble født fra den ideen i 2007 og har blitt godt mottatt. Det er formålet med denne siden å informere deg med sin innsiktsfulle kunnskap og veilede deg trygt til dine skadedyrbekjempelsesbehov.