Shadow

Barcelonas “Operation Exit” starter om vinterenSommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Barcelonas Pique, Alba ute om vinteren

Barcelonas «Operation Exit» tar form med Gerard Pique, Jordi Albaog Memphis Depay forlater sannsynligvis i løpet av januars overgangsvindu, ifølge Diario Sport.

Det har tidligere blitt rapportert at Blaugrana ønsker å skille lag fra Pique og Alba, men katalanerne skal nå allerede ha begynt forhandlinger om at paret skal forlate denne vinteren.

Når det gjelder Alba, er det forskjellige klubber som kan være interessert i å signere venstrebacken, med Juventus en fremtredende en som tidligere har blitt koblet til.

Ved å forsøke å flytte prosessen videre, kan Barcelona til og med tilby en avtalt oppsigelse av Albas kontrakt.

Barcelona ser også på å gå videre med Depay etter verdenscupen på grunn av hans mangel på minutter i starten av sesongen, som siden har blitt fulgt av en skadeperiode.

Mens hans nederlandske landsmann Frenkie de Jong har imponert på banen nylig, ville Barcelona være interessert i å avlaste ham for et stort beløp for å styrke troppen deres.

I mellomtiden, Sergio Busquets‘ Kontrakten går ut til sommeren og midtbanespilleren forventes ikke å holde seg forbi dette punktet.

Til slutt, Pablo Torre og Inaki Pena kunne begge sendes ut på lån i januar.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

10.26 BST: Barcelona leter etter en midtbanespiller og en høyreback for å styrke troppen i vinterens overgangsvindu, ifølge Mundo Deportivo.

Selv om Barca ikke kan gjøre store oppkjøp i januar, vil de prøve å finkjemme markedet for å finne gode avtaler for å styrke disse to posisjonene.

Barca ser på spillere hvis kontrakter går ut neste sommer for å finne kandidater som vil forsterke laget uten å måtte betale store overgangskostnader.

Denne ukens eliminering fra Champions League vil ha økonomiske implikasjoner for Barca og vil bety mindre penger å bruke i vinterens overgangsvindu.

09.35 BST: Sportslig CP fremover Marcus Edwards har avslørt at han ønsker å returnere til England for å spille i Premier League.

Edwards, 23, kom gjennom ungdomssystemet i Tottenham Hotspur, men spilte bare én førstelagsopptreden for Spurs før han flyttet til Vitoria Guimaraes i 2019.

Etter å ha sluttet seg til Sporting i januar, returnerte Edwards til Tottenham for onsdagens Champions League-kamp, ​​og han scoret mot sin gamle klubb i uavgjort 1-1.

På spørsmål om avgjørelsen hans om å flytte til Portugal, sa Edwards til Evening Standard: «Alle har en annen reise. For meg fungerte det, å gå dit og det klikket med en gang.

«Det har vært bra for meg, men jeg vil gjerne spille i England [again] og være i nærheten av familien min.”

08.48 BST: Real Madrid planlegger å gi et tilbud til Palmeiras for sin unge spiss Endrick i de kommende dagene, ifølge Marca.

16-åringen ble den yngste spilleren som scoret for Palmeiras i tirsdagens 3-1-ligaseier på Atletico Paranense.

Endrick signerte sin første profesjonelle kontrakt med Palmeiras i mai, som varer til sommeren 2025 og har en frigjøringsklausul på €60 millioner.

Selv om han ikke har lov til å forlate Brasil og spille for et lag i et annet land før han fyller 18 år, har Madrid overvåket spilleren siden forrige sesong, mens Paris Saint-Germain angivelig allerede har lagt inn et bud til Palmeiras for spilleren.

– Vickery: Enrick har Europas giganter på varsel når Palmerias nærmer seg tittelen

08.00 BST: Bruno FornaroliTiden til Perth Glory har kommet til en brå slutt etter at klubben gikk med på å løslate stjernespissen fra den siste sesongen av kontrakten hans i A-League Men.

Fornaroli, hvis 82 mål på 142 kamper plasserer ham på femteplass på ALMs målscoreliste gjennom alle tider, spilte de to første kampene denne sesongen før han ble frosset ut for forrige ukes 2-1-seier over Central Coast under forvirrende omstendigheter. Perth sa først at Fornaroli ikke var en del av troppen på grunn av skade, men 35-åringen slo tilbake på sosiale medier ved å si at han var 100 % i form og tilgjengelig.

The Glory holdt et møte på fredag ​​hvor Fornarolis avgang ble avtalt, og administrerende direktør Anthony Radich mener den riktige avgjørelsen er tatt.

“Det er en vanskelig avgjørelse for begge parter, men slike avgjørelser må tas mens vi fortsetter å gjenoppbygge klubben,” sa Radich i en uttalelse. – Fremover betyr Brunos avgang at vi har en mulighet til å styrke troppen når overgangsvinduet åpner igjen i januar, og vi har fullt ut tenkt å gjøre det.

Fornaroli har blitt koblet til en overgang til Melbourne Victory under trener Tony Popovic. Popovic, som trente Fornaroli under sin tid i Perth, spilte rett ball da han ble spurt om ryktene på fredag.

“Jeg er ikke klar over de ryktene. Jeg er ikke klar over det [talks]”, sa Popovic. “Men jeg tror rykter alltid vil eksistere, og hvis du er en stor klubb, vil du alltid være knyttet til store spillere. Fra mitt ståsted, ja, det er bare et rykte.”

Hvis Fornaroli flytter til Victory, vil han ikke kunne spille før januars overgangsvindu.

PAPIRSLADDER (Danny Lewis)

– Fabrizio Romano har antydet at interessen er økende for PSV Eindhovens Cody Gakpo og Lilles Jonathan David. Southampton og Leeds United hadde gitt tilbud på Gakpo i sommer, mens Everton har vist interesse for David, men begge angrepstalentene forventes nå å slutte seg til større og mer suksessrike klubber enn de som er nevnt.

Milan Skriniar har latt døren stå åpen for å eventuelt bli hos Internazionale etter at det første møtet ble holdt om midtstopperens kontraktssituasjon, melder Calciomercato. Det blir et nytt møte neste uke, der Inter vil presentere et konkret tilbud til Skriniars agenter og de er veldig opptatt av at den slovakiske landslagsspilleren skal bli.

Christian Falk har avvist alle rapporter om at Bayern München er interessert i Manchester Citys midtbanespiller Ilkay Gundogan. Den tyske landskampens nåværende City-kontrakt løper bare til sommeren 2023, mens han har scoret to ganger og gitt én assist på Pep Guardiolas lag denne sesongen.

Ekrem Konur har antydet at Arsenal-speidere holder øye med Palmeiras’ 21 år gamle midtbanespiller Danilo. De vil sannsynligvis få en god titt på midtbanespilleren i Palmeiras neste kamp på tirsdag, ettersom han har startet hver av deres seks siste konkurranser siden han kom tilbake fra en suspensjon.

Josef Martinez kommer ikke tilbake til Atlanta United FC, melder The Athletic, med sportsdirektør Carlos Bocanegra som sa til den tidligere MLS MVP at han ikke ville være en del av klubbens fremtid under et møte ansikt til ansikt. Atlanta har jaktet på en ny nr. 9 og ville bruke den utpekte spillerplassen til å finne en erstatter for Martinez, som ledet Five Stripes til MLS Cup i 2018.

— New York Red Bulls kan miste USAs forsvarer Aaron Long til gratis byrå, som rapportert av MLSsoccer.com, som legger til det Kyle Duncan kunne komme tilbake etter utløpet av lånet hans fra Oostende. RBNY er allerede i diskusjoner med Gremio angående et permanent trekk for Elias Manoel etter at lånet hans utløp, mens tilbud forventes å komme inn for John Tolkin. Caden Clarkpå lån til New York etter å ha signert med RB Leipzig forrige sesong, skal forlate sin første klubb noensinne, men det er ukjent hvor han vil spille neste gang.

Kilde