Shadow

Barcelonas nysignering Jules Konde er ikke registrert for andre LaLiga-kamp på rad  • Facebook
  • Twitter
  • Facebook Messenger
  • Pinterest
  • E-post

Barcelona har ikke klart å registrere sommersigneringen Jules Konde i tide til søndagens LaLiga-kamp mot Real Sociedad.

Kounde kom for €55 millioner fra Sevilla i juli og er den eneste av Barças seks sommersigneringer som ennå ikke er registrert.

– Notatbok: Xavi sier til Dest: Det er på tide å gå
– Real Sociedad vs. Barcelona: LIVE 16:00 ET på ESPN+ (US)
LaLiga Confidential: ESPN spør spillere om livet og fotballen

Robert Lewandowski, Raphinha, Franck Kessie og Andreas Christensen ble alle registrert forrige fredag, bare 24 timer før åpningskampen mot Rayo Vallecano på Camp Nou, en målløs uavgjort.

Pablo Torre har en ungdomsregistrering foreløpig og har blitt inkludert i troppen for å reise til San Sebastian denne helgen.

Barca har solgt klubbens eiendeler verdt over €700 millioner denne sommeren for å forbedre deres økonomiske situasjon og opererer nå med et forhold på 1:1 når det gjelder nye signeringer.

Det betyr at de kan bruke det de tjener i honorarer eller spare i lønn på nye spillere – de jobbet tidligere med et forhold på 1:4.

Imidlertid har de ennå ikke nok plass innenfor den LaLiga-pålagte utgiftsgrensen til å registrere den franske internasjonale Kounde.

Trener Xavi Hernandez sa lørdag at det å skrive inn forsvareren var en “prioritet”, men at spillerne må forlate for at det skal være mulig.

Barca forhandler om avgangene til Pierre-Emerick Aubameyang og Memphis Depay med henholdsvis Chelsea og Juventus, men begge er i troppen til å møte La Real i San Sebastian.

Sergino Dest er en annen spiller som kan forlate klubben. Xavi har bedt ham om å forlate og han har blitt utelatt fra troppen for begge Barcas ligakamper denne sesongen.

Kilde