Shadow

Barcelona vurderer rettslige skritt mot Atletico Madrid over Antoine Griezmanns spilletid?


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Barcelona tar Atleti for retten over Griezmann?

Barcelona vil ta rettslige skritt mot Atletico Madrid på grunn av lånet av Antoine Griezmannifølge Mundo Deportivo.

Griezmann er i den andre av et to-sesongs lån hos Atletico, med opsjon på en permanent avtale. Avtalen spesifiserte at den franske landslagsspilleren må overføres på permanent basis for €40 millioner hvis han var med i over halvparten av Atleticos kamper i sitt første år på Metropolitano Stadium.

De Blaugrana mener at Diego Simeones side fortsatt prøver å begrense spissens spilletid for å unngå å aktivere klausulen, med Griezmann som kun har vært innbyttere i det 60. minutt av hver kamp så langt denne sesongen.

Camp Nou-hierarkiet mener imidlertid betingelsen for prosentandelen av minutter allerede er overgått og forventer å bli betalt i sin helhet.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

– Tidligere Liverpool-keeper Loris Karius har signert en korttidskontrakt med Newcastle United, ifølge Fabrizio Romano. Den 29 år gamle tyskeren hadde ikke spilt noen kamper for Liverpool siden 2018, og har vært på utlån i Union Berlin og Besiktas siden den gang.

– Leicester City har blokkert Caglar Soyuncusin retur til Tyrkia, melder Football Insider. Både Besiktas og Galatasaray var ute etter å signere den 26 år gamle forsvarsspilleren før slutten av det tyrkiske overgangsvinduet, men etter Wesley Fofanas avgang til Chelsea, ønsker Foxes-trener Brendan Rogers å beholde Soyuncu på den slitende siden.

Hatem Ben Arfa kan bli tvunget til pensjonisttilværelse, ifølge Media Foot. 35-åringen er fortsatt uten klubb, etter å ha forlatt Lille i sommer. Ligue 1-laget var den franske landskampens femte klubb på fem år, og hans 10. overgang i karrieren. Det er rapportert at den tidligere Paris Saint-Germain-stjernens lønnskrav har gitt ham levedyktige alternativer.

– Etter et knallhardt 4-0-tap mot Udinese i helgen, søker AS Roma-sjef Jose Mourinho etter en midtstopper på markedet for frie agenter. I følge Rudy Galettiblant hensynene er Jason Denayer, Dan-Axel Zagaduo og Nikola Maksimovicmen Giallorossi må kanskje vente til overgangsvinduet i januar for å finne et passende tillegg til midtforsvaret.

Agustin Rossi er satt til å forlate Boca Juniors etter å ha avvist deres siste kontraktstilbud, som ville ha holdt målvakten på La Bombonera til desember 2026. Cesar Luis Merlo rapporterer at etter mislykkede forhandlinger, vil den 27 år gamle skuddstopperen ikke signere en ny avtale med den argentiske siden. Med kontrakten hans til å utløpe i 2023, vil den argentinske landslagsspilleren sannsynligvis forlate Buenos Aires-klubben i neste overgangsvindu, eller han vil dra på en gratis overgang i juni.

Kilde