Shadow

Barcelona, ​​USMNTs Sergino Dest vurderer Villarreal-tilbudet på nytt


Barcelonas Sergino Dest revurderer et tilbud fra LaLiga-siden Villarreal etter en telefonsamtale fra trener Unai Emery, har kilder fortalt ESPN.

Villarreal henvendte seg til Dest om et sesonglangt lån tidligere denne uken etter å ha mistet høyreback Juan Foyth på grunn av skade, men USAs landslagsspiller var i utgangspunktet motvillig til å akseptere tilbudet deres.

– Historier å se før fristen for overføring
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Men under intenst press for å forlate Barcelona, ​​og gitt behovet for å spille regelmessig før VM, revurderer Dest sine alternativer før overgangsvinduet stenger på torsdag.

Men kilder sa at selv om Dest gir grønt lys til flyttingen, krever den økonomiske siden av avtalen litt arbeid på både Barcas og Villarreals side. Å bli på Barca er ikke utelukket.

Manchester United, og et gjensyn med tidligere Ajax-trener Erik ten Hag, ville vært hans foretrukne reisemål, men brikkene har ikke falt på plass for en overgang til Old Trafford.

Aaron Wan-Bissaka ville ha trengt å forlate United først, og Ten Hag bekreftet onsdag at eks-Crystal Palace-forsvareren er satt til å bli.

“Aaron blir værende inne, så vi går [with this squad] fra september til minimum januar,” sa Ten Hag på en pressekonferanse.

“Jeg tror [Antony and Martin Dubravka will be the final signings of the summer] og det vil være det for dette vinduet, men når det er en stor mulighet må vi alltid være på vakt i denne toppklubben.”

ESPN rapporterte tidligere i sommer at Xavi Hernandez fortalte Dest at han ikke ville spille regelmessig under ham denne sesongen.

Til tross for at han ikke har andre naturlige høyrebacker til disposisjon, har Barca-treneren sagt at han foretrekker Ronald Araujo, Jules Konde og Sergi Roberto der. Barca er også i markedet for en ny høyreback.

Dest, 21, sa opprinnelig at han ønsket å bli og kjempe for plassen sin, men etter å ha blitt utelatt fra troppen i de tre første kampene av sesongen har han blitt tvunget til å revurdere holdningen sin.Kilde