Shadow

Arsenal vs. Leicester City – Fotballkamprapport – 13. august 2022

Arsenal-spissen Gabriel Jesus scoret to ganger for å åpne kontoen sin for klubben da Mikel Artetas lag slo Leicester City 4-2 på Emirates Stadium lørdag.

Arsenal utstrålede kvalitet i første omgang og tok ledelsen etter 23 minutter. Jesus mottok ballen til venstre i 16-meteren fra Granit Xhaka og krøllet en frekk lobbet innsats over Danny Ward i lengste hjørne.

– 10/10 Jesus skinner på Arsenal hjemmedebut
– Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Jesus (25) imponerte på forhånd, og scoret syv mål på fem kamper. Han utvidet sitt målscoringsløp ved å doble Arsenals ledelse 12 minutter etter åpningen – på vei hjem på bakre stolpe fra kloss hold etter at Gabriel Martinellis corner ble knipset av Jamie Vardy.

Like etter ble Leicester tildelt en straffe, men avgjørelsen ble omgjort etter en VAR-sjekk som dømte Vardy til å ha gått til bakken for lett.

Arsenal mistet et øyeblikk den komfortable fordelen tidlig i andre omgang da William Saliba headet inn i sitt eget nett, men to minutter senere slo Xhaka inn på en feil mellom Wesley Fofana og keeper Ward for å gjenopprette tomålsputen.

James Maddison tettet igjen gapet i det 74. minutt da han boret et skudd mellom bena til Aaron Ramsdale, men Arsenal ga nok en umiddelbar respons med Martinelli som scoret bare et minutt senere etter å ha fått plass til å sikte utenfor straffefeltet.