Shadow

Antron Brown løper til første NHRA-seier som lageierTOPEKA, Kan. — Tre ganger sesongmester Antron Brown kjørte til sin første seier som lageier søndag i Menards NHRA Nationals.

Brown brøt en tørke på 30 hendelser, og slo den fire ganger forsvarende seriemesteren Steve Torrence i siste runde for sin 69. seier og første siden det tredje løpet i 2021-sesongen. Den 46 år gamle Brown hadde et løp på 3,902 sekunder i 309,49 mph på Heartland Motorsports Park.

“Vi holdt hodet nede,” sa Brown. “Vi møtte mye motstand, men dette AB Motorsports-teamet, vi er alle én enhet. Jeg ville ikke ønsket å gjøre dette med noen andre. Alle menneskene som har stått bak oss og støttet oss, dette betyr så mye. Det føltes så godt å få denne seieren. Jeg elsker det, og her kommer vi, baby.”

Bob Tasca III vant i Funny Car, Troy Coughlin Jr. i Pro Stock og Joey Gladstone i Pro Stock Motorcycle.

Tasca slo 73 år gamle John Force i finalen med 3.999 til 316.82 i en Ford Mustang for sin andre seier for sesongen og 11. plass i karrieren.

Coughlin kjørte til sin andre strake seier, og toppet den forsvarende seriemesteren Greg Anderson med 6.680 på 206.54 i en Chevrolet Camaro.

Gladstone kjørte også til sin andre strake seier, og slo Eddie Krawiec med 6.876 på 195.59 på en Suzuki for å ta poengledelsen.Kilde