Shadow

Anfield-legenden Suarez advarte meg om ikke å skru opp igjenLiverpool-spissen Darwin Nunez har fortalt ESPN at Luis Suarez sendte ham råd etter hans røde kort mot Crystal Palace, og ba ham bli “sterk” hvis han ønsket å lykkes i Premier League.

Nunez har opplevd en blandet start på Liverpool-karrieren siden han kom til fra Benfica i sommer og ble utvist tidligere denne sesongen etter å ha slått Joachim Andersen 1-1 uavgjort mot Crystal Palace.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Det fikk andre Uruguay-landskamper og tidligere Anfield-helt Suarez til å sende en melding til Nunez med noen tips om hvordan man ikke kan bli provokert fra forsvarere i den engelske toppklassen.

“Det var en god ting fordi ikke mange ville bry seg om å ta telefonen og sende deg en melding – jeg tror gesten hans var veldig viktig for meg,” sa Nunez til ESPN.

“Luis er et referansepunkt, et idol overalt i verden. Jeg er i gang, jeg er ung, og han vet om alle disse tingene fordi han allerede har spilt i Premier League med Liverpool.

«Luis fortalte meg at disse tingene vil skje i hver kamp i Premier League, at de kommer og finner meg, at de kommer til å støte på meg, og at jeg må gjøre meg sterk og ikke gjenta skruen min. opp.

«Han sa: «Hør på en idiot som meg». Jeg setter virkelig pris på det budskapet og den kjærligheten han har for meg.”

Liverpool signerte Nunez for et gebyr som kilder sa til ESPN var verdt opptil €100 millioner. Han har scoret seks mål på 13 kamper i alle konkurranser siden den gang.

Suarez scoret 82 mål på 133 kamper for Liverpool fra 2011-2014 før han dro til Barcelona, ​​løftet Ligacupen i 2012 og ledet en mislykket Premier League-tittelutfordring i 2013-14.Kilde