Shadow

Ancelotti ler av snakk om et valg for PSG-stjernen


Carlo Ancelotti har ledd av rapporter om at Kylian Mbappe kan forlate Paris Saint-Germain raskere enn forventet, og sa at Real Madrids fokus er på deres formsterke streikeduo Vinicius Junior og Rodrygo.

Tirsdag rapporterte avisen L’Equipe i en forsideartikkel at Mbappes PSG-kontrakt – signert i mai da han nektet å flytte til Madrid – er en toårsavtale frem til 2024, i stedet for 2025, med det tredje året som en opsjon som kan utøves av den franske internasjonale.

Hunter: Hvordan vil Vinicius håndtere å være et mål?

Det åpner muligheten for en ny overgangssaga som involverer Mbappe neste sommer, når spissen bare vil ha ett garantert år igjen av kontrakten i Paris.

“Jeg gir opp! Jeg gir opp med det spørsmålet!” sa Ancelotti på en pressekonferanse tirsdag og lo da han ble spurt om Madrids dører fortsatt var åpne for Mbappe.

“For å være ærlig er vi spente på spissene vi har, fremfor alt ungdommene. Karim [Benzema] begeistrer oss mye, men når en ung spiller kommer inn, er det enda mer spennende.

“Det Vinicius og Rodrygo gjør er veldig spennende. Vi tenker ikke på noen andre akkurat nå, det er ingen tvil. Vi er fokuserte, og det er spillerne også.”

Kirkland: Valverde, Rodrygo for mye for Mallorca

Madrid valgte å ikke signere en annen spiss etter å ha gått glipp av Mbappe og har blitt belønnet med en 100 % vinnende start på sesongen så langt, noe som betyr at de er på topp i LaLiga.

Vinicius har scoret i fem kamper på rad, og Rodrygo har fortsatt sin forbedring fra i fjor, med begge Brasil-landskampene på notene i søndagens 4-1-seier over Mallorca.

Vinicius var involvert i noen opphetede utvekslinger med motstanderspillere og stab i løpet av den kampen, med Mallorca som følte at kantspilleren var bevisst provoserende med spillestilen sin.

“Han er en stor spiller som viser alt talentet sitt, det er alt,” sa Ancelotti tirsdag.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Vi går ikke inn i det. Jeg er ikke døv eller dum, jeg ser og hører hva som blir sagt, men det er ikke et problem for oss eller Vinicius. Han har ekstraordinær kvalitet. Det er normalt at motstanderen prøver å stoppe det .”

“Vinicius er en dribler, det er det han gjør,” sa lagkamerat Antonio Rudiger. “Noen motstandere vil kanskje skade ham mens de prøver å bekjempe det. Kanskje det er normalt, det er en av hans største egenskaper og de må håndtere det.”

Madrid tar imot RB Leipzig i Champions League gruppe F onsdag etter å ha vunnet åpningskampen borte mot Celtic 3-0.

Ancelotti bekreftet tirsdag at det var «ingen tvil» om at Benzema – som ble skadet i seieren på Celtic Park – kunne komme tilbake denne helgen for å møte Atletico Madrid i LaLiga.Kilde