Shadow

Alexi Lalas rangerer 5 beste USMNT-sett gjennom tidene


Som mange USMNT fans på torsdag, Alexi Lalas hadde tilbakemeldinger for Nike på den nettopp utgitte USAs 2022 Verdensmesterskap sett.

“Vi, USA, har et innebygd utseende,” sa den tidligere USMNT-forsvareren på sin podcast, “State of the Union.”

“Vi er røde, hvite og blå. Vi er Stars and Stripes. Og jeg tror uansett hvem det er, enten det er fotballaget eller noen andre, vi bør lene oss inn i det, og vi bør være stolte av at … det designer seg selv til en viss grad. Vær stor, vær dristig, vær rød, hvit og blå, vær Stars and Stripes, vær over toppen. Men viktigst av alt, vær minneverdig.”

Alexi Lalas reagerer på amerikanske drakter

Alexi Lalas reagerer på amerikanske drakter

Alexi Lalas tilbyr sin anmeldelse av USMNTs trøyer for 2022 FIFA World Cup.

Så hvilke USMNT-sett er minneverdige for Lalas? Her er hans topp fem.

[Why Nike isn’t worried about reaction to new USMNT World Cup kits]

5. 1950 hjemmedrakt

(Foto av Keystone/Getty Images)

USA hadde på seg denne drakten ved verdensmesterskapet i 1950, det første verdensmesterskapet siden 1938 fordi verdensmesterskapet i 1942 og 1946 ble avlyst på grunn av andre verdenskrig. USMNT brukte den igjen i 2004 som deres tredje drakt for å hylle 1950-laget.

“Jeg elsker historien til det,” sa Lalas. “Ja, det er litt enkelt, men det er særegent. Og emblemet er bare… kokkens kyss.”

4. Dos a cero (hjem i 2002)

(Foto av Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

Dette drakten ble gjort berømt av USAs 2-0-seier over Mexico ved verdensmesterskapet i 2002 i Korea/Japan, og representerer gullalderen til herrelaget.

“Den har et klassisk utseende, og du kan ikke ta bort det faktum at dette er den mest suksessrike i fotballhistorien for menn og dette de til slutt hadde på seg.”

3. The Waldos (hjem fra 2012)

(Foto av Jamie Sabau/Getty Images)

Etter utgivelsen ble USMNTs hjemmedrakt fra 2012 sammenlignet med Martin Handfords barnepuslebokkarakter Wally, eller Waldo, som han er mer kjent som i USA.

“Når du så dette på banen, visste du nøyaktig hvem som spilte,” sa Lalas. “Det er ikke det at det ikke har vært striper eller horisontale striper der ute, men for USA var dette noe som var minneverdig.”

2. The Bomb Pops (hjem fra 2014)

(Foto av Alex Livesey – FIFA/FIFA via Getty Images)

Den lagdelte røde, hvite og blå designen til USMNTs hjemmedrakt fra 2014 minnet om Bomb Pop, en populær frossen godbit i USA som ble oppfunnet i 1955. USMNT bar den mest kjent mot Ghana ved verdensmesterskapet i 2014.

“Det er ikke noe mer amerikansk og americana enn selve bombepopen,” sa Lalas. “Jeg elsker dem og jeg elsker det de representerer, så det var denne forbindelsen til noe amerikansk.”

1. The Denim Kit (hjem fra 1994)

(Fotokreditt Patrick Hertzog/AFP via Getty Images)

Som om det noen gang var noen tvil. Selv om dongerisettet fikk sin del av kritikken da det ble avduket i 1994, har det blitt en av de mest gjenkjennelige trøyene i amerikansk fotball.

“Det burde nesten ha sin egen kategori, for alt jeg snakket om, alt jeg ønsker og alt jeg vil ha av en trøye er hjemmet fra 1994,” sa Lalas. “Jeg tror aldri det har vært en mer inspirert type amerikansk trøye uansett hvilken sport du snakker om.

“Det var Stars and Stripes, rødt, hvitt og blått, og du visste nøyaktig hvem som var på banen. Det har vokst til noe større enn det til og med var på den tiden.”

Du kan se “Nasjonens tilstand” podcast på YouTube eller abonner på podcastplattformer, inkludert Apple Podcaster.


Få mer fra USA Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.

Kilde