Shadow

Kyle Larson signerer tre års forlengelse med Hendrick Motorsports til 2026CHARLOTTE, NC – NASCAR-mester Kyle Larson har signert en treårig kontraktsforlengelse til 2026 med Hendrick Motorsports, teamet som ønsket ham velkommen tilbake forrige sesong etter en nesten ett års suspensjon.

Utvidelsen som ble annonsert fredag ​​inkluderer sponsor HendrickCars.com, som vil sponse Chevrolet nr. 5 for 35 løp i sesongen. Larsons forlengelse og sponsorfornyelsen skjer samtidig. Den opprinnelige avtalen for HendrickCars.com om å bli Larsons hovedsponsor ble annonsert i juli i fjor da Rick Hendricks nettbaserte bilside trakk massive trafikktopper hver gang den ble vist på Larsons bil.

Den 30 år gamle Larson ble suspendert i det meste av 2020 for å ha brukt et rasistisk utsagn og mistet jobben med Chip Ganassi Racing. Hendrick tok ham da suspensjonen ble opphevet, og Larson vant 10 løp forrige sesong og sin første cuptittel.

“Da Kyle ble med i teamet vårt, var forventningene skyhøye både fra innsiden og utenfor organisasjonen. Å si at han har overgått dem ville være en underdrivelse,” sa Rick Hendrick. “Ikke bare har Kyle bevist seg som en mestersjåfør, han har prestert på et mesterskapsnivå utenfor racerbilen. Vi er stolte over å fortsette forholdet vårt og se ham representere teamet vårt og merkevarene våre på så positive måter. Årene til kommer er veldig lyse.”

HendrickCars.com vil også fortsette å støtte Larson i hans ikke-NASCAR-racing.

“Jeg kan ikke forklare hvor mye denne muligheten betyr,” sa Larson. “Sjansen til å konkurrere for topplaget og de beste sponsorene i racing er noe alle førere drømmer om. Jeg er ydmyk over å ha utrolige mennesker i hjørnet mitt og utrolig støtte fra så mange fans.”

Hendrick Automotive Group sa at de har målt en tre-til-en avkastning på sin markedsføringsinvestering i NASCAR gjennom HendrickCars.com. Nettstedets dager med høyest trafikk i 2022 har vært assosiert med NASCAR-relaterte initiativer, og selskapet har også brukt Larson som talsperson for sine programmer for samfunnsansvar.

Larson går inn i lørdagskveldens eliminasjonssluttspill på Bristol Motor Speedway, rangert som åttende på stillingen. De fire nederste førerne i feltet med 16 førere blir eliminert lørdag kveld.Kilde