Shadow

Påskekrim 2024: Døde menn går på ski – en eksplosjon av kaos og komedie

Døde menn går på ski: En hyllest til den klassiske påskekrimmen

Med premieren 15. mars 2024, blir “Døde menn går på ski” et friskt pust inn i påskekrimtradisjonene. Denne spenningsfylte komedien, basert på Knut Nærums bestselger, tar publikum med til de norske fjellene for et eventyr av løgner, ledetråder og mystiske karakterer.

En eksplosjon av kaos og komedie

Den nye påskekrimfilmen er en moderne hyllest til den norske påskekrim-tradisjonen. Med det norske fjellandskapet som bakteppe, får vi en handling fylt med spenning, humor og uventede vendinger. Du kan se trailer for årets påskekrim her.

Påskekrim 2024: Hvem er morderen?

Historien tar oss med til en hjemsøkt hytte hvor en gruppe sammensatte personligheter prøver å avsløre en morder blant dem. Dette følger påskekrim tradisjonen med intriger, mysterier og overraskelser underveis.

Rollelisten: Et stjernespekket ensemble

Rollelisten inkluderer kjente navn som Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theophilakis, blant andre. Og selvsagt, Knut Nærum, som skrev boken filmen er bassert på, har selv en birolle som politietterforsker.

En påskekrimbok blir til film

“Døde menn går på ski” er basert på Knut Nærums bestselger og er et eksempel på hvordan påskekrim bøker kan omformes til filmformat og gi publikum en ny måte å oppleve historiene på. Regissørduoen Ruben Anda og Daniel Anda har tatt gode grep for å synliggjøre krimsjangerens mange samtaler og tankespinn til scener som drar publikum inn i mysteriets mange skjulte rom.

Premierekveld: Rød løper og eksklusiv mottakelse

Premieren av «Døde menn går på ski» vil finne sted på Colosseum, sal 1, i Oslo, den 15. mars 2024, hvor DU er invitert med på premierefesten! Her vil den røde løperen rulles helt ut og fylles med filmens mange kjendiser! Du kan bli med på denne unike opplevelsen, møte stjernene og oppleve påskekrim i et nytt format.

Norsk påskekrim: En elsket tradisjon

Både i bok, tv, podcast eller film, har påskekrim blitt en tradisjon vi nordmenn setter stor pris på. Det legges ned stor innsats i å lage innhold som passer for alle aldre, fra påskekrim for barn til mer voksen-rettet påskekrim.

Følg med på påskekrim på Facebook for å holde deg oppdatert!

Tips til påskekrim 2024: Ikke gå glipp av “Døde menn går på ski”

Vårt beste påskekrim tips for 2024 er å sjekke ut “Døde menn går på ski”. Med dens kreative plot, spenningsfylte scener og herlige humor, vil du være på kanten av setet helt til siste scene. Hvis du er en fan av påskekrim, er det ingen tvil om at denne filmen bør være på din must-see liste. Den vises på 140 kinoer over hele landet.

påskekrim

Vanlige spørsmål om “Døde menn går på ski” filmen

Hva handler filmen “Døde menn går på ski” om?

Filmen handler om en gruppe ulike individer som blir fanget i en hjemsøkt hytte etter at en av dem blir funnet halshugget. De må avsløre morderen blant seg, mens de konfronterer hverandres hemmeligheter.

Hvem er med i rollebesetningen for filmen?

Rollelisten inkluderer Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theophilakis, Helene Eidsvåg, Ingar Helge Gimle, Stig Henrik Hoff, Oscar Jean, Hans Kristian Ingelsrud, Sunniva Lind Høverstad, Tone Nielsen, Mads Sjøgaard Pettersen og Anne Krigsvoll. Knut Nærum har også en mindre rolle som politietterforsker.

Når er kinopremieren for “Døde menn går på ski”?

Kinopremieren er satt til 15. mars 2024.

Hvordan kan jeg delta på premieren for filmen?

Du kan bestille billetter og delta på premieren på Colosseum 1 den 15. mars 2024. Det vil være en eksklusiv mottakelse med besøk fra Knut Nærum, regissørene Ruben Anda og Daniel Anda og skuespillerensemblet.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om filmen?

For mer informasjon om “Døde menn går på ski”, kan du følge med på offisielle nettsider, sosiale medier og lokale kinoprogrammer.

Påskekrim 2024: Døde menn går på ski vekker de døde i en eksplosjon av kaos og komedie

“`html

“`