Shadow

AC Milan-trekket vil gjøre meg mer komplettUSAs forsvarsspiller Sergino Dest har sagt at hans overgang til Serie A-giganten AC Milan vil bidra til å bli en mer “komplett” forsvarer.

Dest, som er satt til USMNT ved verdensmesterskapet i 2022, ble med Milan på et sesonglangt lån fra Barcelona 1. september, med mulighet for å gjøre avtalen permanent neste sommer for 20 millioner euro.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

21-åringen kom fra benken i Milans to innledende Champions League-kamper denne sesongen, men har ennå ikke dukket opp i Serie A.

“Jeg tror denne ligaen vil hjelpe meg å bli mer komplett,” sa han på en pressekonferanse fredag.

“Italia er kjent for godt forsvar og det er noe jeg kan jobbe med. Det er en annen liga, men jeg føler jeg trenger å få mitt fulle potensiale. Jeg føler jeg kan lære mye og jeg kan jobbe med defensive ferdighetene mine her.”

Dest, som også var utsatt for interesse fra Manchester United og Villarreal, forlot Barca på grunn av mangel på førstelagsfotball foran VM i Qatar, som starter 20. november.

«Jeg liker å være i denne klubben [Milan] med mye historie og en flott gave,” la Dest til.

“[Head coach Stefano] Pioli spiller med bakspillere som går fremover og for meg er det perfekt. Jeg må være konsentrert og sørge for at jeg kan hjelpe laget til å vinne med mine ferdigheter. Dette systemet kan være nyttig for meg.

“Jeg tror jeg kan spille til høyre eller venstre. Høyre- og venstreback er favorittposisjonene mine, jeg har noen offensive ferdigheter, så om nødvendig kan jeg bli satt foran.

“Jeg vil gi mitt beste og på slutten av sesongen får vi se om klubben vil ha meg eller ikke. Det eneste jeg kan gjøre er å gi mitt beste.”Kilde