Shadow

6 enkle og rimelige hageplanleggingsideer du vil elske!


Du vil absolutt at hagen din skal se fantastisk ut. For å gjøre dette trenger du noen enkle, rimelige landskapsideer. Forgården din er tross alt ikke det eneste som fortjener hele lommeboken. Så vi gir deg noen av de beste enkle landskapsideene til en lav pris. Før vi diskuterer disse ideene med deg, la oss starte med en kort introduksjon til forgården.

Forgård landskapsarbeid

Hva er en forgård?

Tunet eller forhagen til boligområder er den delen av eiendommen mellom gaten og forsiden av huset. Og hvis tunet er dekket med gress, kalles det forgård. Forplasser formidler mellomrommet mellom en eiendoms beboere og besøkende eller naboer. Det er et sted å samles med naboer i motsetning til en privat inngjerdet bakgård.

Enkle, rimelige landskapsideer for hagen

En forgård

Å lage hagearrangementet krever at du husker på noen få ting. La oss ta en titt på disse tingene for å få prosjektet til å gå bra.

Ting du bør huske på før du implementerer enkle, rimelige hagelandskapsideer

 • Det viktigste du trenger er en verktøykasse. Invester i en kvalitetsspade, håndsparkel, hagerive og en god trillebår. Disse verktøyene kan brukes til mange år med rimelige, enkle hageprosjekter og vedlikehold.
 • Før du begynner å dekorere hagen din, sørg for å lage en liste over hva du trenger for din neste billige og enkle hagelandskapside og sett et budsjett for det.
 • Selv de enkleste og rimeligste landskapsideene kan være overveldende uten skikkelig plantebeskjæring, sunne planter og frodig, grønt gress. Fokuser energien din på å oppnå en sunn hage før du forfølger noen billige og enkle landskapsideer.
 • Du trenger ikke velge en av disse overprisede betongplatene og vannfontenedesignene for å ha en vakker uteplass med et fantastisk utseende. Kom i gang med disse enkle, rimelige hagelandskapsideene som vil spare deg penger uten å gå på akkord med stilen din og gi deg det utseendet du ønsker for hagen din.

Når du har ordnet alt, kan du velge en av disse ideene for å bygge en vakker forgård.

Morsomme og rimelige ideer for hagearbeid

Hvem elsker ikke en vakker hage? – Best av alt, enkle og rimelige hageplanleggingsideer

Plener er ikke et billig alternativ for bakgården eller forhagen din, spesielt hvis du bor i et varmt område. Dette krever også kjøp og vedlikehold av en gressklipper. Plener må også klippes regelmessig.

Enkle, rimelige landskapsideer for hagen

Hageplante til hage

Så du kan droppe gresset og gå for en gressfri hage. Lavt vedlikehold, rimelige planter som aloe og prydgress gir stor interesse for en gressfri hage.

Ved å gjøre dette kan du også oppdage hvilke markblomster som vokser naturlig. Du kan også bruke mindre busker som buksbom og eviggrønne på store områder. Etter å ha dannet en ramme, fyll hullene med vakre blomster.

Hvis du vil bygge et attraktivt, teksturert bunndekke, trenger du noen høye planter. Dette er en av de mest klassiske ideene for gratis hagelandskap.

Plant et tre eller flere for en rimelig, moderne hageplanleggingside

Trær er en vakker og budsjettvennlig løsning for enhver hage. Denne ideen anbefales av fagfolk for små forgårder. Et stort tre kan være hovedfokuspunktet. Du kan investere i modne eksemplartrær for å gjøre dem umiddelbart attraktive, men du kan spare penger ved å kjøpe frøplanter i stedet for eldre trær.

Hvis du bor i nærheten av en trafikkert vei, kan trær også bidra til å blokkere lite attraktiv utsikt og unngå støy og luftforurensning. Omdannelsen av karbondioksid i luften til oksygen gir store fordeler for naturen.

Enkle, rimelige landskapsideer for hagen

Hager med trær

Du kan også plante trær med flere stammer for å lage en elegant lagdelt underbygning. Eller du kan også plante dem alene for å lage en slående strukturell uttalelse for å lage et arkitektonisk utstillingsvindu.

Kostnaden for et transplantert tre vil variere sterkt avhengig av arten du planlegger å plante i hagen din, men forvent at det vil være $1000 eller mer, mens et nytt tre ikke vil overstige $100.

Prøv Xeriscaping for en morsom vri på enkle, rimelige hagelandskapsideer

Xeriscaping refererer til å gjøre et landskap mer tørketolerant, vanligvis ved å plante tørketolerante planter i bed dekket med grus for å forbedre vannretensjonen. Xeriscape-hager er også veldig kule fordi de passer fint inn i moderne hjem.

Med et minimalistisk utseende trenger du bare noen få planter og sparer penger. Det er en type hagedesignmetode som innebærer å velge planter som krever minst mulig vann for å vedlikeholde.

Enkle, rimelige landskapsideer for hagen

Front Yard Xeriscaping

Det er et av de syv prinsippene for xeriscaping og inkluderer detaljer om vannsparing, jordforbedring, bruk av torv, bruk av innfødte planter, mulching, vanning og vedlikehold. Denne prosessen er en av de rimelige hagelandskapsideene du kan forvente å se overalt i årene som kommer.

Utover det varme og tørre klimaet den ble født i, vokser den allerede i popularitet, spesielt på grunn av de lave kostnadene ved denne enkle formen for landskapsarbeid.

Enkle ideer for billig landskapsarbeid er å bruke store steiner

Store steiner er vennen din når du leter etter landskapsideer på et budsjett.

Noen få steiner som er smart plassert i den fremre terrassesengen, bidrar langt i å skape et moderne og personlig utseende. Hvis du bor i et fjellområde, er steiner lett å finne gratis. Den kan imidlertid også kjøpes fra en landskapsbutikk eller lokal hagebutikk.

Enkle, rimelige landskapsideer for hagen

Store steiner i forhagen

Det lagdelte, skulpturelle og steinhageutseendet krever ikke mye DIY-ekspertise, men det krever litt tålmodighet, siden det må graves ordentlig og godt forankret.

Prøv en grussti for en rustikk frontgårdsutseende

Grus er et tradisjonelt og rimelig materiale som brukes på flere måter i hagen din. Du kan legge grusstier for glatte terrassestier som er mye billigere enn stein. Eller du kan også fylle terrassesengen med grus for et minimalistisk utseende. Det som er bra med grus er at du enkelt kan gjøre det selv uten ekstra arbeidskostnader. Selv om du er helt nybegynner, er det veldig enkelt å jobbe med grus og designet lønner seg.

Enkle, rimelige landskapsideer for hagen

Landskap av grusstier

Fargen og stilen på fortauet bestemmer designretningen til hele hagen. Denne metoden for å legge grus bidrar også til å bestemme retningen til landskapsdesignet. Du kan til og med tenke på noe nytt og spennende.

Porselen absorberer ikke vann, så det krever mindre rengjøring enn tradisjonelle beleggtyper. Det betyr mindre høytrykksspyling, som vil dobles i løpet av de neste årene, noe som resulterer i en betydelig reduksjon i innsatsen.

Vurder å lage et fuglebad

Ser du etter et dekorativt tillegg til din eiendom? Å få et fuglebad kan være en av de billigste landskapsideene. Vakre, funksjonelle og søte fuglebad er et perfekt alternativ for stilige og rimelige hagelandskapsideer.

Enkle, rimelige landskapsideer for hagen

Bird Bath Front Yard Landscaping

Hvis mulig, hold fuglebadet i skyggen for å holde vannet kjøligere og friskere, slik at trær i nærheten kan gi grener å sitte på. Plasser steiner (eller greiner) i vannet slik at fuglene kan stå på dem og drikke uten å bli våte.

Den fungerer som den perfekte je ne sais quoi for hagen din. Det forbedrer skjønnheten og funksjonaliteten til hagen din samtidig som den øker den generelle skjønnheten til hjemmet ditt.

Konklusjon

Vil du få hagen din til å se fin og innbydende ut? Du kan velge en av disse enkle og rimelige landskapsideene. Disse vil ikke bare gi hagen din et pent utseende, men også gi deg beskyttelse mot uønskede ting. Så hvorfor vente? Velg dine favoritt enkle frontlandskapsideer for å gjøre hagen din til den beste ennå. Ikke glem å sjekke ut noen av dem beste innvendige veggmalingsfarger

ofte stilte spørsmål

 1. Hva er en forgård?

  Svar- Forgården eller forhagen til boligområder er den delen av eiendommen mellom veien og forsiden av huset.

 2. Hva er noen måter å dekorere en hage på?

  Svar – Å bruke fuglebad, grusstier eller trær for å dekorere hagen din er morsomme, billige og rimelige hageplanleggingsideer.

 3. Er det mulig å pynte hagen uten å bli for dyrt?

  Ja, det er mulig å dekorere hagen din til en billig penge. Du trenger bare å velge en av disse enkle, rimelige landskapsideene.

 4. Er det mulig å få hagen min til å se attraktiv ut?

  Svar- Ja, det er absolutt mulig å få hagen din til å se attraktiv ut. Disse ideene gir deg en måte å få hagen din til å se flott ut på et budsjett. Du vil elske disse ideene når du implementerer dem i hagen din.