Shadow

Man United er fortsatt fokusert på å hente Antony fra Ajax


Manchester United er fokusert på å signere Antony fra Ajax før overgangsvinduet stenger, har kilder fortalt ESPN.

Klubben er også fortsatt interessert i å hente inn en keeper og en høyreback før deadline.

Ajax har blitt informert om at United ikke har avsluttet jakten på Antony til tross for at et bud på €80 millioner ble avvist.

Spørsmål og svar på overføringsvinduet: Alt du alltid har ønsket å vite
Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Den nederlandske siden har gjort det klart at de ikke er under noe press for å la ham gå etter å ha samlet inn rundt 130 millioner euro allerede i sommer, men har kommunisert til United at de vil vurdere tilbud på rundt 100 millioner euro for den brasilianske kantspilleren på grunn av hans ønske om å flytte til Old Trafford.

Kilder har fortalt ESPN at det å signere en forward er Erik ten Hags prioritet før neste ukes deadline, og at hvis et gebyr for Antony ikke kan avtales, vil de øke interessen for Cody Gakpo, Christian Pulisic og Marcus Thuram.

PSV Eindhoven ba om at alle samtaler om Gakpo ble utsatt til etter deres Champions League-kvalifiseringskamp med Rangers på onsdag, mens det ikke har vært noen oppmuntring fra Chelsea om at de ville være villige til å la Pulisic slutte seg til en Premier League-rival.

United er også fortsatt på jakt etter en reservekeeper etter at interessen for Borussia Mönchengladbachs Yann Sommer og Eintracht Frankfurts Kevin Trapp ikke ble noe av.

Trapp sa torsdag at han hadde mottatt og avvist et tilbud om å bli med United, i stedet for å velge å forbli i Europa League-mesterne som konkurrerer i denne sesongens Champions League-gruppespill.

“Det har vært mye snakk de siste dagene om en interesse fra Manchester United,” sa Trapp på sosiale medier. «Det er riktig at jeg har et skriftlig tilbud».

“Manchester United er et lag i verdensklasse og at jeg vurderer det og tenker på er noe, jeg er sikker på at alle kan forstå. I går informerte jeg imidlertid begge klubbene om at jeg bestemte meg for Eintracht.”

Lavprisalternativer inkludert Martin Dubravka i Newcastle og Tim Krul i Norwich vurderes.

Ten Hag er også opptatt av å sikre seg en høyreback for å konkurrere med Diogo Dalot – spesielt hvis Crystal Palace øker interessen for Aaron Wan-Bissaka.

Wan-Bissaka er gjort tilgjengelig, og hvis han forlater, vil United se etter å signere en erstatter.

Sergino Dest, Denzel Dumfries og Max Aarons er blant alternativene.

United forventer også flere avganger fra klubben før deadline.

De vil lytte til tilbud, inkludert låneforslag, for Phil Jones, Brandon Williams, Axel Tuanzebe, Amad Diallo, Hannibal Mejbri og James Garner. Det er interesse fra Everton i Garner, som er verdsatt til rundt 14 millioner pund.

Informasjon fra Reuters ble inkludert i denne rapporten.

Kilde