Shadow

2019 College svømmeleirer | SportsEngine


Høyskolesvømmeleirer er en viktig del av rekrutteringsprosessen til høyskoler, men det kan kreve en betydelig mengde forskning og forberedelser for å finne den rette leiren for deg. Det er derfor vi har satt sammen en definitiv liste over hver college NCAA Division I, Division II, Division III, NAIA og junior college svømmeleir i landet. Du vil også finne dato, type og pris for hver leir, noe som potensielt kan spare deg for timer med forskningstid. Sjekk det ut her:

NCSAS KOMPLETTE LISTE OVER 2019 COLLEGE SVØMLEIRER FOR HERRE

NCSAS KOMPLETTE LISTE OVER 2019 COLLEGE KVINNERS SVØMLEIR

HVA BETYR EN HØGSKOLESVØMLEIRINVITASJON?

Ikke hver college-svømmeleirinvitasjon er den samme. Hvis du har mottatt en leirinvitasjon fra en trener du har kommunisert med, er det et godt tegn og betyr sannsynligvis at du er på trenerens radar. Men hvis en invitasjon du har mottatt ser generisk ut, er du sannsynligvis ikke på den trenerens radar ennå. Du får mest mulig ut av leiren hvis trenere vet hvem du er, så gjør en innsats for å bygge et forhold til trenere på forhånd.

FØR DU REGISTRERER

Gjør først din forskning på skolen og programmet før du registrerer deg for leiren. Å delta på en leir er en flott mulighet til å forbedre ferdighetene dine og få rekrutteringseksponering, men beslutningen om å gjøre det bør være basert på familiens budsjett. Hvis du har mottatt en leirinvitasjon til en høyskole på listen din og familien din har råd til det, bør du vurdere å delta. Hvis du jobber med et stramt budsjett, fokuser på målskolene dine eller se på hvem andre som skal delta på den aktuelle leiren. Hvis trenere fra andre høgskoler vil være tilstede, spesielt de fra skoler du vurderer, kan det være verdt å strekke budsjettet for å delta. Men hvis du ikke har råd til en leir, sørg for å fortsatt svare på invitasjonen din.

HVA ER DE ULIKE TYPER HØGSKOLESVØMLEIR?

Det er mange svømmeleirer å velge mellom, og alle vil være strukturert forskjellig med varierende teknikker og filosofier. Å kjenne ferdighetsnivået ditt og typen instruksjon eller opplæring du trenger er det første trinnet i å velge det som vil fungere best for deg.

• College camp: høyskoler arrangerer sine egne svømmeleirer, der de inviterer rekrutter til campus og idrettsutøvere også melder seg på uavhengig. Leirer strekker seg ofte over flere dager og idrettsutøvere overnatter. Svømmere utfører øvelser og trenere evaluerer idrettsutøvere slik at de kan få en bedre oversikt over deres styrker og svakheter.

• Klinikk: strekker seg ofte over en dag og fokuserer på et aspekt ved svømming som starter og svinger.

SØRG FOR Å FØLGE OPP ETTER LEIREN

Å opprettholde kommunikasjon med college-trenere er ekstremt viktig, så etter leiren bør du følge opp trenere og takke dem for muligheten. Du kan også spørre dem om hvilke ferdigheter du trenger å forbedre. Etterpå, hver gang du har bemerkelsesverdige oppdateringer å dele, for eksempel ny video eller bekreftet statistikk, send dem en e-post om fremgangen dinKilde