Shadow

WorkWave lanserer ServiceBot™ av WorkWave, og leverer kraftig AI-salgsteknologi til en rekke tjenestenæringer


ServiceBot™ kombinerer driftsdata og kunstig intelligens for å samhandle med potensielle kunder, og skaper nye hjemmetjenestekunder under den første online interaksjonen

HOLMDEL, NJ, 2. august 2022 /PRNewswire/ — WorkWave®, en ledende leverandør av SaaS-programvareløsninger som støtter alle stadier av en tjenestebedrifts livssyklus, har annonsert lanseringen av ServiceBot, et svært vellykket salgsautomatiseringsverktøy som forenkler e-handel gjennom en kunstig intelligens (AI)- aktivert chatbot som lever på en bedrifts nettside. Tidligere kjent som Lawnbot, vil ServiceBot nå være tilgjengelig for alle servicenæringer, fra plenpleie til skadedyrkontroll til rengjøring og mer.

ServiceBot™ av WorkWave kombinerer driftsdata og kunstig intelligens for å samhandle med potensielle kunder, og skaper nye hjemmetjenestekunder under den første online interaksjonen.

“Hos WorkWave har vi gitt et løfte om å fremme bransjene vi leder, og det betyr å fortsette å levere innovasjon som hjelper kundene våre å vinne og utkonkurrere sine konkurrenter – ServiceBot gjør helt klart det,” sier WorkWaves administrerende direktør. David F. Giannetto. “ServiceBot er den første bruken av AI-teknologi innen WorkWave-plattformer og -løsninger og åpner døren på tvers av porteføljen for å inkorporere denne typen teknologi i andre områder som driver operasjonell effektivitet eller forbedrer kundeopplevelsen. Hundrevis av våre kunder bruker allerede ServiceBot for å generere nye potensielle kunder 24/7.”

ServiceBot demonstrerer styrken til WorkWaves forretningsmodell og dens nylige utvidelse til å lede flere bransjer, og bringer med seg større ressurser og hjelper Lawnbot med å utvikle seg til ServiceBot som nå kan støtte enhver hjemmeservicevirksomhet. ServiceBot automatiserer salgsprosessen og lar forbrukere kjøpe, planlegge og betale for tjenestebesøk direkte på nettsiden deres, gjennom menneskelige, AI-drevne interaksjoner. ServiceBot har blitt sømløst integrert i WorkWaves bransjeledende plattformer inkludert Real Green SA5 og blir for tiden integrert i PestPac, med ServMan og WinTeam som kommer snart.

Med ServiceBot kan kunder yte service til potensielle kunder når som helst. Som et one-stop, mobilvennlig, 24-timers salgsautomatiseringsverktøy, er ServiceBot i stand til å selge til kunder uansett hvor de er, når som helst.

Nøkkelfunksjonene til ServiceBot inkluderer:

  • Komplett merkevarebygging skreddersydd for individuelle virksomheter
  • Sanntidspristabeller for å sikre de mest nøyaktige tilbudene
  • Optimalisering for mobilbrukere
  • Trygg og sikker betalingsmottak
  • Et detaljert dashbord for å se alle salgs- og potensielle data i sanntid
  • Evne til å generere gode anmeldelser med ReviewBot
  • Muliggjør salg i 25 forskjellige tjenestekategorier

For å lære mer om ServiceBot, besøk goservicebot.com.

Om WorkWave
I nesten 40 år har WorkWave bygget beste praksis i sine markedsledende felttjenester og siste mile programvareløsninger for å tillate klassens beste bedrifter å utvide virksomheten sin, betjene sine kunder og maksimere pengene sine. Løsningene gir tjenesteorienterte bedrifter mulighet til å nå sitt fulle potensial gjennom skalerbare, skybaserte programvareløsninger som støtter alle stadier av virksomhetens livssyklus, inkludert markedsføring, salg, tjenestelevering, kundeinteraksjon og økonomiske transaksjoner. WorkWave er en pålitelig partner for tusenvis av kunder i et bredt spekter av bransjer, inkludert skadedyrbekjempelse, plenpleie, rengjøring, rørleggerarbeid, elektrisk og siste mils levering. WorkWaves prisbelønte kultur og løsninger har blitt anerkjent ved SaaS Awards, Cloud Awards, American Business Awards, NJBIZ Best Places to Work Awards og Stevie Awards for Large Employers. For mer informasjon, besøk workwave.com.

Mediekontakt
Brittany Boyle
Direktør for strategisk kommunikasjon, WorkWave
E-post: [email protected]

Mediekontakt
Heather Ripley
Ripley PR
(865) 977-1973
[email protected]

KILDE WorkWave