Shadow

Wolves’ Raul Jimenez går glipp av vennskapskamper i Mexico på grunn av lyskeskadeWolverhampton Wanderers-spissen Raul Jimenez har ikke kommet seg etter en lyskeskade og vil ikke være tilgjengelig for å spille mot Manchester City på lørdag.

Den mexicanske landslagsspilleren har blitt bremset av skader denne sesongen, selv om han torsdag ble inkludert i landslagets tropp for VM-oppvarmingskamper denne måneden i California.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Den 31 år gamle Jimenez ble utelukket fra Wolves’ siste kamp – en 1-0 seier over Southampton 3. september – like før avspark fordi han kjente smerte i lysken mens han varmer opp. Han hadde også pådratt seg en kneskade på førsesongen.

“Raul er fortsatt ikke tilgjengelig og jobber fortsatt ikke med laget,” sa Wolves-manager Bruno Lage fredag ​​før Citys besøk til Molineux.

En uttalelse fra klubben sa at Jimenez er ute “på grunn av et lyske-/adduktorproblem” og at han trenger noen få uker til med rehabilitering.

“Han slutter seg til det meksikanske laget den første uken av landskampspausen, men bare for å fortsette med rehabiliteringsplanen,” sa klubben.

Mexico møter Peru 24. september og Colombia tre dager senere i vennskapskamper.

Jimenez kom tilbake forrige sesong etter brudd i skallen og scoret seks mål.

Han har ett mål på fire totalt opptredener for Wolves denne kampanjen. Klubben hadde lagt til Sasa Kalajdzic fra Stuttgart i overgangsvinduet, men Østerrike-spissen ble operert 6. september og vil være ute i minst seks måneder.

Fraværet kan akselerere Diego Costas retur til banen selv om den tidligere spanske spissen ikke har spilt siden januar.

Den 33 år gamle Costa, godt kjent i England fra hans oppdrag i Chelsea fra 2014-17, hadde sagt at han trengte “to til tre uker for å komme tilbake i form”, men Lage sa “la oss se” da han ble spurt om Costa kan spille lørdag.Kilde