Shadow

Wolves’ Neves vil ikke slå Barcelona tilbake


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Neves vil ikke nekte Barcelona interesse

Wolverhampton Wanderers midtbanespiller Ruben Neves spilte ikke ned ryktene om en potensiell flytting til Barcelona midt i gjentatte koblinger til den katalanske siden.

Snakker til Canal 11sa den portugisiske landslagsspilleren: “Hvem vil ikke spille i Barcelona? Jeg tror det er et spørsmål enhver fotballspiller ville stille seg selv.”

Neves har lenge vært på Xavi Hernandez sin ønskeliste, med kilder som sier til ESPN at både han og Real Sociedads Martin Zubimendi blir observert av Camp Nou-klubben.

Med veteran midtbanespiller Sergio Busquets Barcelona ser stadig mer sannsynlig ut til å forlate de spanske gigantene til sommeren, og har vært raske med å identifisere mulige erstattere. Frenkie de Jong har slått inn for Busquets, men ESPN-kilder sier at den nederlandske mannen ikke er tenkt på som et langsiktig alternativ på grunn av interesse fra Chelsea, Liverpool og Manchester United.

Neves (25) har vært en bærebjelke for Wolves i Premier League, og er også kjent for sin tendens til en spektakulær langdistanseangrep.

Zubimendi, 23, signerte nylig en ny avtale kl La Real som er designet for å holde ham i klubben til 2027, men dette vil neppe avskrekke Barcelona fra å gjøre et trekk. Zubimendi har etablert seg som en av de beste defensive midtbanespillerne i LaLiga, men har en rapportert frigjøringsklausul på €60 millioner i kontrakten sin.

PAPIR SLADDER

– Internazionale søker etter potensiell erstatning Milan Skriniar forlate den italienske klubben, ifølge Le 10 Sport. Med den 27 år gamle Skriniars kontrakt som går ut i juni 2023 og sterk interesse fra Paris Saint-Germain, inkluderer Inters opsjoner Sevillas Tanguy Nianzou og Valencias Mouctar Diakhaby.

Gabriel MagalhaesNy avtale med Arsenal betyr at Juventus må se andre steder etter en ny midtforsvarer, ifølge Fabrizio Romano. Brasilianeren signerte en ny kontrakt med Gunners som løper ut 2027 på fredag.

– Bayern München er ivrige etter å signere Marcus Thuram fra de tyske rivalene Borussia Mönchengladbach, ifølge journalist Ekrem Konur. Thuram (25) er uten kontrakt i sommer og har vært i glitrende form for Mönchengladbach, og scoret åtte mål på 10 kamper. Siden avgang av Robert LewandowskiBayern har blitt koblet til en rekke spisser, med Thuram tilsynelatende sett på som en passende erstatter.

– Juventus, PSG og Barcelona skal kjempe om signaturen til Jorginho, ifølge Calciomercato. Den 30 år gamle italienske midtbanespillerens avtale i Chelsea går ut i juni 2023.

Caden Clark har sagt farvel til New York Red Bulls etter lagets MLS Cup-sluttspill. Den 19 år gamle USA-unggutten var på lån hos RBNY (hvor han startet karrieren) fra RB Leipzig, som han signerte med i 2021. Selv om han tok farvel med MLS-siden på Instagram, er det ennå ikke kjent om neste gang vil han bli med i Leipzig eller bli utlånt et annet sted.

Kilde