Shadow

VM 2022 uniformssporer: Bilder av hvert sett vi har sett


Internasjonale lag slipper nye drakter hvert år, men selvfølgelig er det en ekstra følelse av spenning rundt de 32 draktene som er utgitt for Verdensmesterskap hvert fjerde år.

Den spenningen lønner seg ikke alltid (som du snart vil se), men for det meste forstår merker betydningen av turneringen og produserer kvalitetsskjorter, shorts og sokker. Her er alle settene som har blitt utgitt for Qatar 2022 så langt, og de vi venter spent på.

Argentina

Argentina holdt fast med sine ikoniske blå og hvite striper for hjemmedrakten deres, men bortedrakten deres er uten tvil deres dristigste til dags dato med lilla nyanser og flammedesign, hvor sistnevnte symboliserer solen på Argentinas flagg. Hvis Lionel Messi vinner sitt første verdensmesterskap i Qatar, vil han ha på seg en av disse trøyene.

Australia

Historisk sett har Australia brukt Nike på verdensmesterskapet, men ingen vet hva Socceroos driver med ennå.

Belgia

Argentina vil ikke være det eneste laget som slår flammene i Qatar; Belgias lekkede hjemmedrakt er brennende nok til å få Guy Fieri til å ta en dobbelttaking, spesielt siden Italia ikke klarte å kvalifisere seg til årets verdensmesterskap. For de som ikke er fans av flammene, er bortedrakten et utmerket alternativ.

Brasil

Brasil skuffer sjelden når det kommer til VM-draktene deres, og dette året er ikke annerledes. Selv om de prøver å ikke gå for langt fra den klassiske gule skjorten og den grønne kragen, er det alltid en vri for å holde settene deres friske. I år er den vrien jaguar-inspirert design på både hjemme- og bortedrakten deres.

Kamerun

For første gang siden 1998 vil ikke Kamerun ha på seg en Puma-sponset trøye under verdensmesterskapet. Og selv om ingenting noensinne vil måle seg med de ermeløse (og nå forbudte) trøyene de hadde på seg i 2002, eller “onesie”-drakten de hadde på seg i 2004, har nye sponsorer Le Coq Sportif produsert flotte trøyer siden 2019.

Canada

Det er synd at Canada ikke lenger er sponset av Adidas – en slags hyllest til draktene de hadde på seg sist gang de kvalifiserte seg til verdensmesterskapet i 1986, ville vært fantastisk. I stedet vil de ha på seg draktene de hadde på seg for verdenscupkvalifiseringen i den siste internasjonale syklusen, ifølge Joshua Kloke fra The Athletic.

Costa Rica

New Balance har en avtale med Costa Rica som utløper etter verdensmesterskapet, så selv om vi ikke vet hvordan drakten deres vil se ut ennå (ikke engang gjennom lekkasjer), vet vi hvem som kommer til å gjøre det.

Kroatia

Kroatias hjemmeskjorte for Qatar ser ut som en uferdig versjon av de siste hjemmeskjortene deres. Kanskje bortetrøyene deres blir mer komplette.

Danmark

Det danske sportsklærmerket Hummel ga ut nye Danmark-sett i 2022, men som et begrenset utgivelsessamarbeid med det København-baserte motemerket BLS Hafnia. Vi får se om de kommer tilbake til VM.

Ecuador

Kvalitet fremfor kvantitet ikke sant? Ecuador er Marathon Sports sitt eneste lag ved verdensmesterskapet i 2022, men de sørget for å designe drakter som kan stå opp mot de større merkevarene i turneringen.

England

Englands lekkede bortedrakt var skreddersydd for fyrens kjerneæra innen mote. Ryktet om hjemmedrakten? Ikke så mye.

Frankrike

På sin søken etter å bli det tredje laget som gjentar seg som mester i verdensmesterskapet, vil Frankrike ta på seg en hjemmedrakt i mørkeblått og gull for første gang siden 2012.

Tyskland

Adidas tar tydeligvis ansvaret for å lage draktene til grunnleggerens hjemmelag på alvor. Selv om hjemmedrakten deres ikke er så fargerik som den har vært de siste årene, er bortedrakten deres uten tvil den mest ambisiøse på mange år.

Ghana

Som tidligere etablert, er Puma ikke redd for å ta risiko. I år har de egentlig gikk for det, droppet de tradisjonelle brystmerkene for sentraliserte design på skjortene. vågal? Ja. Fint? Juryen er fortsatt ute på det, men Ghanas borteskjorter er definitivt blant de beste i Pumas gjeng.

Iran

Iran har teknisk sett ingen skjortesponsor for Qatar. Hvis Uhlsport fortsetter samarbeidet med Team Melli, la oss håpe de tar geparden tilbake.

Japan

Ikke bare er begge Japans sett fantastisk satt sammen, fra designene til konseptene som inspirerte dem, men lanseringsvideoen for dem er utrolig. Godt gjort, Adidas.

Republikken Korea

Utformingen av det ryktede bortesettet ser ut som et retro arkadeteppe. Son Heung-Min kommer til å se veldig kul ut med å score mål i dem.

Mexico

Mexicos Mixtec-inspirerte bortedrakt er så vakker at det nesten føles feil å vite at spillere vil svette i dem. Seriøst – det blir ikke mye bedre enn dette.

Marokko

Etter Pumas standarder er Marokkos borteskjorte trygg, men designet er fortsatt elegant og gjennomtenkt.

Nederland

Nederlandens bortetrøye er ikke så spennende, slik tilfellet er med alle de generisk malte skjortene Nike har produsert denne sesongen, men deres lekkede hjemmeskjorte er mystisk. Som nikk til nasjonaldyret deres, vil den nederlandske hjemmeskjorten ha et abstrakt løveansikt.

Polen

Det er en stund siden Polen hadde en fremragende drakt i verdensmesterskapet – kanskje dette blir året de kommer med en uttalelse.

Portugal

Kan en av disse lekke designene være på den siste skjorten Cristiano Ronaldo bruker for Portugal under verdensmesterskapet? For hans skyld, la oss håpe ikke.

Qatar

Hva har Nike i vente for vertsnasjonen? Det får vi vite i september.

Saudi-Arabia

Saudi-Arabias palmesett var lett det beste med Nike til dags dato. Forhåpentligvis fortsetter de oppover i år.

Senegal

Les Lions de la Téranga lener seg fullt ut til kallenavnet sitt med en abstrakt løvemunn som grenser til emblemet, sponsoren og kallenavnsteksten.

Serbia

Et argument kan argumenteres for at Pumas design for bortedraktene deres er litt også på nesen, men deres syn på Serbias våpenskjold er en fin detalj for en ellers ren trøye.

Spania

Den er lett å gå glipp av hvis du ikke har sett den, men Spanias bortetrøye hyller España ’82-logoen. Adidas gjorde virkelig en fantastisk jobb med disse settene.

Sveits

Sveits’ emblemer ble ikke helt oversatt slik noen andre Puma-trøyer gjorde.

Tunisia

Kappa kommer triumferende tilbake til verdenscupscenen med disse Tunisia-skjortene.

Uruguay

På samme måte som Sveits-skjorten, føles ikke Uruguays bortedrøye så spesifikk for dem utenfor emblemene, og det gjør hele konseptet meningsløst.

forente stater

Trøyene har ikke blitt sluppet ennå, men designene blir allerede møtt med … eh, “begeistret” reaksjon fra både USMNT-fans og -spillere. Her er det å håpe at 2026 blir bedre. (Ta tilbake Waldo-settene!)

Wales

Til tross for at de er sponset av Adidas, har ikke Wales sluppet VM-draktene sine ennå, men lekkasjer tyder på at de kan være underveldende for Dragons-fansen.

Denne historien vil bli oppdatert etter hvert som settene er offisielt utgitt.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.

Kilde