Shadow

Lando Norris snakker om Daniel Ricciardo-riftZANDVOORT, Nederland — McLarens Lando Norris har avvist antydninger om en splid mellom seg selv og avtroppende lagkamerat Daniel Ricciardo.

Kommentarer fra Norris etter at Ricciardos exit ble bekreftet av McLaren, forårsaket et stort tilbakeslag på sosiale medier forrige uke.

Norris sa at han ikke hadde sympati for kampene Ricciardo hadde møtt med McLarens bil siden han ble med i 2021.

Innenfor F1-paddock er det ingen antydninger om et fall-out mellom paret. Selv om det tok litt tid før partnerskapet ble løst ved starten av 2021, er de kjent for å komme veldig godt overens nå.

Norris (22) sa at det er naturlig at han og Ricciardo (33) har forskjellige interesser borte fra F1.

“Jeg vil være venn med så mange mennesker som mulig og ligner på hvordan jeg er nå med Daniel,” sa Norris.

“Vi kommer veldig godt overens. Av en eller annen grunn tror folk noe annet, men dette er helt usant.

“Vi har det veldig gøy sammen, vi tilbringer mye tid sammen. Men ting er annerledes – bare fordi han er litt eldre og er opptatt av forskjellige ting.

“Han er ikke interessert i å spille golf og så videre. Så derfor ser du det ikke så mye på sosiale medier og hva som helst.

“Men jeg synes vennskapet vårt er godt og respekten vi har for hverandre, og jeg er ganske sikker på at det vil fortsette i fremtiden.”

Ricciardo har ennå ikke bekreftet sitt neste steg etter McLaren. Det ser stadig mer sannsynlig ut at han vil ta et friår fra F1, med Alpine som jager Pierre Gasly for å fylle setet Oscar Piastri ikke ønsket å ta fra dem.Kilde