Shadow

VM 2022: Alexi Lalas velger beste start-XI for USMNT


De USAs herrelandslag starter ikke i Qatar på 101 dager til, men med bare ett internasjonalt vindu til før vaktlistene må ferdigstilles 13. november, har hovedtrener Gregg Berhalter en ide om hvordan hans startende XI vil se ut på Verdensmesterskap.

I denne ukens episode av «State of the Union» valgte verten og tidligere USMNT-forsvarsspiller Alexi Lalas sine valg for startende XI med hjelp fra FOX Sports fotballanalytiker og tidligere USMNT-midtbanespiller Stu Holden.

Mens begge var enige om at Arsenal-keeper Matt Turner burde få nikk over Zack Steffen, som slet i sin første start for det engelske mesterskapet i Middlesbrough lørdag, var Holden uenig med Lalas om hans inkludering av New York Red Bulls midtstopper Aaron Long i starten. bak linjen.

“Jeg tror Chris Richards må være der inne, og jeg tror det er Walker Zimmerman, for nå,” sa Holden. “Jeg ville vært komfortabel med det. Jeg tror du har erfaringen og lederskapet til Walker Zimmerman. De er begge gode i luften. Jeg tror at Chris Richards er en god idrettsutøver, han har fart, han kan forsvare seg i et høyt nivå. linje.

“Jeg synes bare Long og Zimmerman er for like, og Richards, da han var på lån til Hoffenheim i fjor, spilte som venstre midtstopper og kan passere med høyre og venstre fot.”

Alexi Lalas avslører sin USMNT-start XI

Alexi Lalas avslører sin USMNT-start XI

Alexi Lalas, David Mosse og Stu Holden diskuterer hvem som bør være med i USMNTs start 11 for 2022 FIFA World Cup i Qatar.

Long har vært en av Berhalters gå-til midtstoppere siden Miles Robinson pådro seg en akillesskade i mai. I det internasjonale junivinduet startet Long hver kamp. I løpet av det vinduet ble imidlertid Richards satt på sidelinjen med en egen skade. Nå frisk og spiller med Crystal Palace i den engelske Premier League, bør Richards få en lang titt i løpet av septembervinduet, enten det er ved siden av eller i stedet for veteranen Long.

Utenfor Long og Richards var det ikke mye debatt med resten av start-XI.

Antonee Robinson, Sergino Dest, Tyler Adams, Weston McKennie og Christian Pulisic har vært ansett som låser i lang tid nå, og selv om det er potensiale for 19 år gamle Yunus Musah å få sin plass på midtbanen tatt av Gio Reyna eller Brenden Aaronson Holden tror Musah er klar for en stor turnering i Doha.

“Yunus Musah vil være startskuddet for dette verdensmesterskapet for det amerikanske herrelandslaget,” sa Holden. “Jeg er en stor Musah-fan. Han har potensialet til å bli den beste spilleren på laget. Han er ikke den mest dyktige. Han er bare en fyr som jeg synes er verdensomspennende annerledes: hans evne til å komme seg ut av trange rom, hans balanse, hans kraft, hans styrke, hans bortgang.

“Hvis han kan legge til akkurat det målet og komme inn i boksen som McKennie, kommer han til å bli breakout-stjernen.”

Ikke bare det, men Berhalter har historisk sett gått med sin pålitelige “MMA”-trio på midtbanen, og det er ingen grunn til å tro at han ville endre det etter suksessen de har hatt sammen.

Det etterlater to plasser i angrepet. Lalas, som mange USMNT-fans, er delvis til å ha en kombinasjon av Aaronson, Pulisic og Weah på topp. Men med Berhalter usannsynlig å eksperimentere med en falsk 9 rett før verdenscupen, gikk Lalas med Jesus Ferreira som spiss og Aaronson på høyrekanten.

“Så mye som jeg elsker Weah, må jeg fortsatt finne en måte å få Brenden Aaronson på banen.”

Mye kan endre seg i løpet av de neste 101 dagene, men det ville ikke være en overraskelse om Berhalters XI ser omtrent slik ut mot Wales hvis alle er friske.

Du kan se “Nasjonens tilstand” podcast på YouTube eller abonner på podcastplattformer, inkludert Apple Podcaster.


Få mer fra USA Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.

Kilde