Shadow

Utvikle det beste | SportsEngine


Enten det er offensiv, forsvar eller målvakt, vil vi ta dem på alle nivåer, men jeg tror utviklingen er der og utviklingsveien vår i landet vårt med juniorhockey virkelig vokser.

Kanskje allerede før en spiller tar isen, er USA Hockey dedikert til å utvikle gutter og jenter, funksjonsfriske eller funksjonshemmede, til å være deres aller beste.

Godt hjulpet av den amerikanske utviklingsmodellen og trenerbarhetsvinduer, er det en jobb alle tar veldig seriøst.

Med tanke på vinduene der spillere har en tendens til å utvikle spillaspekter mest, bemerker John Vanbiesbrouck, assisterende administrerende direktør for hockeydrift i USA, at utviklingen som finner sted for juniorhockeyspillere er like viktig som å lære de første skrittene på 6U.

“Fra 16-20 år er utviklingen som finner sted i disse alderen kritisk,” bemerker han. “Det er dine mest konkurransedyktige år og tiden hvor du virkelig begynner å ta det neste steget i å skape hockey som en seriøs del av livet ditt.”

Før hans nåværende rolle i USA Hockey, fungerte målvakten i US Hockey Hall of Fame i 2007 som daglig leder og driftsdirektør for Muskegon Lumberjacks, mens han også var frivillig i USA Hockey som juniorhockeystol og visepresident. Han satte seg nylig ned for å forklare fordelene med juniorhockey, så vel som hvor langt det har kommet – og hvor langt det kan ta en spiller.

USA Hockey: Du har vært involvert og lidenskapelig opptatt av juniorhockey i årevis – hva er det med juniorhockeyligaen i USA som gagner spillerne så mye?

John Vanbiesbrouck: For det første er utviklingen utmerket. Og det gjelder spillere på alle forskjellige spillenivåer. Vi har mange serier som inkluderer Tier III (NA3HL), vi har Tier II (North American Hockey League) og vi har Tier I (United States Hockey League), så vi tilbyr mye variasjon for å tillate mange forskjellige spillere å hold deg til spillet.

Vi er et college-bundet land, så juniorhockey har virkelig vært enormt for å hjelpe spillere med å komme til ikke bare det divisjon I-nivået, men det er mulighet for dem å gå på college i divisjon II, divisjon III og med American College Hockey Association . Tanken er at hvis du spiller juniorer, har du en sjanse til å spille college et sted.

USA Hockey: Hvor viktig er et springbrett, som juniorhockey, å ta før du drar til college-hockey?

Vanbiesbrouck: Det er det virkelig, spesielt etter at du har fullført videregående. Det er da du virkelig begynner å bli voksen. Den forteller deg virkelig hva du vil være dedikert til. Juniorhockey hjelper deg med å planlegge og administrere livet, ikke bare innen hockey, men utover det, gjør det det virkelig. Du lærer å styre sport og skole, noe som forbereder deg til å spille college-hockey samt forberede deg på livet utover hockey. Jeg tror at bistand virkelig har vært en god prøveplass for alle spillere.

USA Hockey: Hvor fantastisk har det vært å være vitne til veksten av juniorhockey på alle nivåer?

Vanbiesbrouck: Jeg synes for det første at vår Tier I-liga, USHL, har vært en fantastisk liga, og den vokser fortsatt. Jeg tror mengden spillere som avanserer, ikke bare til divisjon én eller college-hockey, men også profesjonelt, har vokst. Folk ser på det fra NHL-siden og sier at dette er en ekte legit liga. Det har bare vært et fantastisk syn å se alle spillerne som får muligheten til å komme gjennom USHL. Noen av gutta er i ferd med å bli produktive NHL-scorer, som en Brock Boeser (Vancouver Canucks), en Johnny Gaudreau (Calgary Flames), hvis stopp mellom USHL og NHL så at de hadde suksessrike college-vinnende nasjonale mesterskapskarrierer.

Samtidig har Tier II og III ligaene stivnet og vi er fornøyd med det som skjer der. Hvis USHL er mer fokusert som en utviklingsvei mot profesjonell hockey, er NAHL virkelig fokusert på å hjelpe spillere med å nå kollegialt nivå, enten det er divisjon én, divisjon tre eller American College Hockey Association. Det er virkelig levert et flott sted fordi NAHL er så stort. De kjører flotte arrangementer, og hvis du er en spiller på overgang, er det et godt springbrett.

Alt i alt får flere spillere muligheter. Enten det er offensiv, forsvar eller målvakt, vil vi ta dem på alle nivåer, men jeg tror utviklingen er der og utviklingsveien vår i landet vårt med juniorhockey virkelig vokser. Vi får god hjelp fra ungdommen vår og arbeidet som gjøres på grasrotnivå, og jeg tror det bare vil fortsette å vokse herfra etter hvert som spillet vårt vokser også.Kilde