Shadow

Utgangen av Cristiano Ronaldo kan gi Manchester United opptil 100 millioner pund for signeringer i januarSommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Ronaldo-exit kan gi Man Utd overgangsløft

Manchester United-manager Erik ten Hag vil bli overlevert opp til 100 millioner pund å bruke på overganger Cristiano Ronaldo går i januars overgangsvindu, ifølge Sun.

United brukte 225 millioner pund (261 millioner euro) på nye signeringer i sommer, særlig på overføringer av Antony og Lisandro Martinez fra Ajax Amsterdam, samt Casemiro fra Real Madrid.

Tten Hag vil angivelig motta £70 millioner for januaroverføringer, men dette kan øke til £100 millioner hvis Ronaldo forlater.

Den 37 år gamle spissen ser etter sigende ut til å forlate Old Trafford dette vinterens overgangsvindu, og har blitt koblet til en rekke lag i løpet av sommeren. Med den portugisiske landslagsspilleren som tjener 450 000 pund i uken, ville hans exit gi de røde djevlene 30 millioner pund ekstra for å investere i siden.

Ronaldo scoret sitt første mål for sesongen (det 699. i sin klubbkarriere) torsdag i Uniteds 2-0-seier mot sheriff Tiraspol i gruppespillet i Europa League.

Ten Hag kunne gjenopplive sin interesse for Frenkie de Jong etter at en avtale kollapset med Barcelona i sommer. Den 25 år gamle nederlandske midtbanespillerens fremtid er fortsatt usikker på Camp Nou, siden han har startet kun to kamper under Xavi Hernandez i LaLiga denne sesongen.

Det er rapportert at Ten Hag leter etter minst tre spillere til for å la troppen hans konkurrere med Liverpool og Manchester City i Premier League.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

– Internazionale har satt en frist for kontraktsforlengelse av Milan Skriniar, da de håper å holde tilbake interessen til Paris Saint-Germain, rapporterer Calciomercato. Etter å ha gått med på en ny avtale som angivelig er verdt 5,5 millioner euro i året på slutten av forrige sesong, Nerazzurri forbereder seg nå på å tilby den 27 år gamle midtstopperen en mer lukrativ kontrakt i et forsøk på å beholde ham på San Siro. Med hans nåværende avtale som skal utløpe i juni 2023, kan det italienske antrekket bli tvunget til å overføre den slovakiske internasjonale i januar hvis de ikke kan komme til enighet innen slutten av oktober. Serie A-laget vil gjenoppta kontraktsforhandlinger med forsvarsspilleren etter landskampspausen, og de er angivelig forberedt på å tilby €6,5 millioner pluss tillegg, noe som vil gjøre Skriniar til den nest best betalte spilleren bak frontmann Romelu Lukaku.

– Etter å ha blitt knyttet til Nikola Maksimovic, Dan-Axel Zagadou og Jason DenayerAS Roma har bestemt seg for å signere en gratis midtstopper, ifølge Rudy Galetti. De Giallorossi vil nå forberede samtaler med Victor Lindelöf, Japhet Tanganga og Trevoh Chalobah foran overgangsvinduet i januar, med Roma-sjef Jose Mourinho fortsatt opptatt av å signere en sentral forsvarsspiller.

– Eddie Howe har gitt Newcastle United grønt lys til å konkurrere med Arsenal om Mykhailo Mudryk i januar, ifølge Football Insider. Brentford fikk et bud avvist av Shakhtar Donetsk for 21-åringens overgang denne sommeren, og Magpies er nå angivelig blant en rekke lag som vil forsøke å lokke den ukrainske stjernen, som har to mål på like mange kamper i Champions. League denne sesongen.

– Barcelona overvåker fortsatt AS Monacos venstreback Caio Henrique, ifølge Sport. Det katalanske laget kan gjenopplive interessen for 25-åringen, som har hatt en strålende start i Ligue 1 denne sesongen, med fire assist på fem kamper for monegaskerepå tross av Marcos Alonso, Alejandro Baldeog Jordi Alba kjemper for øyeblikket om startposisjonen som venstreback. Det er imidlertid rapportert at dette kan endre seg i januar, med Alba tippet til å forlate Camp Nou i vinterens overgangsvindu og 18 år gamle Balde skal ha flere beundrere fra Premier League. I tillegg til Henrique, ser Xavi Hernandez sin side angivelig på Valencia-kaptein Jose Gayamed 27-åringens nåværende avtale som går ut neste sommer.

– Arsenal har etterlatt plass til en gratis agent etter å ha avsluttet troppen sin for Premier League, ifølge Mirror. Det er en grense på 17 spillere over 21 år og ikke klassifisert som hjemmelagde spillere som kan navngis, og med Gunners som ringer på 14, spekulerer rapporten at det er en plass for tidligere Lille-midtbanespiller Xeka å bli med i Emirates som en gratis agent. Mikel Arteta ønsker å legge til en sentral midtbanespiller til sin side, med flere forsøk på å signere Douglas Luiz avvist av Aston Villa i sommer og etter den nylige skaden til Thomas Partey.

Kilde