Shadow

Arsenal vil gi Gabriel Martinelli en ny avtale


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Gabriel Martinelli får ny Arsenal-avtale

Arsenal er klare til å sende frem Gabriel Martinelli en ny langsiktig avtale, melder Calciomercato.

21-åringens kontrakt på Emirates Stadium har fortsatt to år på seg, men han har imponert nok siden han kom til fra det brasilianske Ituano i 2018 til å fortjene en ny avtale.

Martinelli har blitt en av Mikel Artetas nøkkelspillere siden manageren tok over i 2019, med den brasilianske landslagsspilleren utplassert på venstresiden så vel som i en spissrolle, med sin dribblingsevne som ser mange Premier League-forsvarere slite med å kjempe med ham når han er isolert i situasjoner.

Og etter at Arsenal sikret signeringen på 45 millioner pund av sin landsmann Gabriel Jesus fra Man City i sommer, ser det ut som om de har identifisert Martinelli som en langsiktig del av Artetas prosjekt. Han har scoret tre mål på seks Premier League-kamper denne sesongen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

21.42 BST: AS Roma vil jobbe med å fornye kontraktene til Bryan Cristante, Leonardo Spinazzola og Chris Smallingi følge Ekrem Konur. Cristante og Spinazzola har begge kontrakter gjennom 2023-24, mens Smallings avtale utløper ved slutten av denne sesongen.

21.09 BST: Fri agent midtbanespiller Pajtim Kasami vil være Olympiakos sin fjerde signering for dagen, melder Fabrizio Romano. Den 30 år gamle tidligere sveitsiske landslagsspilleren, som tidligere har spilt for Fulham og Nottingham Forest, vil sammen med James Rodriguez, Cedric Bakambu og Diadie Samessakeou i siste øyeblikk flytte til Pireus, med overgangsvinduet i Hellas som stenger torsdag kveld.

20.36 BST: Brighton & Hove Albion fortsetter samtalene med tidligere Shakhtar Donetsk-manager Roberto De Zerbi mens de ser etter etterfølgeren til Graham Potter, melder Calciomercato. 43-åringen har vært tilgjengelig siden han forlot Ukraina i juli, og har angivelig takket nei til å ta over i Bologna til tross for at han var frontløperen for å erstatte Sinisa Mihajlovic. En komplikasjon for Brighton er imidlertid det Rudy Galetti rapporterer at De Zerbi også blir vurdert av Juventus som en potensiell erstatning for Massimiliano Allegri etter Bianconeridårlig start på sesongen.

20.03 BST: Fire LaLiga-lag planlegger en forhåndskontraktsavtale med Blackburn Rovers-spissen Ben Brereton Diaz, ifølge Football Insider. Valencia, Villarreal, Celta Vigo og Real Sociedad planlegger alle å henvende seg til 23-åringen i januar om en fri overgang til sommeren, ettersom Chile-landskampens kontrakt går ut ved slutten av sesongen. Everton og Leeds United har allerede fått avvist bud av Championship-klubben i forrige overgangsvindu, men Jesse Marschs side sies å være klare til å prøve igjen i vinter.

18.57 BST: Barcelona kunne ha signert venstreback Alphonso Davies før han begynte i Bayern München, ifølge Sport. 21-åringen var en enestående utøver på Allianz Arena da det katalanske laget tapte 2-0 da de to lagene møttes i Champions League denne uken.

Det er rapportert at Blaugrana ble rådet av tidligere spiller Hristo Stoichkov til å signere Vancouver Whitecaps vidunderbarnet da han var bare 17 år gammel. Barca ga imidlertid muligheten videre og den kanadiske internasjonale gikk med på å slutte seg til Bayern for en overgangssum på €11 millioner i januar 2019.

18.24 BST: Tidligere angripende midtbanespiller i Real Madrid og Bayern München James Rodríguez har sluttet seg til Olympiakos, meldte den greske klubben torsdag. Den 31 år gamle colombianske landslagsspilleren vil bli gjenforent med tidligere Madrid-lagkamerat Marcelo, som signerte med de greske mesterne tidligere denne måneden. Les hele historien.

17.51 ​​BST: Tidligere England-keeper Ben Foster har trukket seg fra profesjonell fotball, kunngjorde han på Twitter på torsdag. 39-åringen har vært uten klubb siden han forlot Watford på slutten av forrige sesong, og avslørte nylig at han takket nei til en overgang til Newcastle United på overgangsvinduets siste dag. Den tidligere Manchester United- og West Bromwich Albion-skuddstopperen har spilt 390 Premier League-kamper og har rekorden for flest redninger i engelsk toppfotballs historie.

17.18 BST: AEK Athen har fullført signeringen av den unge Angola-stjernen Ambrosini Salvadori følge Fabrizio Romano. Den 20 år gamle spissen kjent som “Zini” vil bli med den greske Super League-siden på lån til 2023 med en opsjon på å gjøre overgangen permanent.

16.45 BST: RB Leipzig er satt til å utnevne mangeårige Borussia Mönchengladbach-direktør for sport Max Eberl til samme tittel i den Red Bull-støttede Bundesliga-klubben, ifølge Kicker. 48-åringen, som spilte for Foals i seks sesonger og er kreditert for å ha signert utallige spirende unge stjerner for klubben, har en kontrakt som løper ut 2026, og Leipzig kan bli tvunget til å betale et gebyr på 5 millioner euro for å frigjøre ham. opp for å overvåke prosjektet deres.

15.58 BST: Paris Saint-Germain har signert tidligere Manchester United-midtbanespiller Jackie Groenen, meldte den franske hovedstadsklubben torsdag. Den 27 år gamle nederlandske landslagsspilleren blir med Les Parisiennes på en treårskontrakt.

15.11 BST: I hælene på nyhetene om at James Rodriguez ser ut til å slutte seg til den greske giganten Olympiakos, forbereder en annen tidligere Real Madrid-stjerne etter sigende en overgang til Pireus. Mundo Deportivo skriver at Paris Saint-Germain målvakt Keylor Navas vil følge James og fv Blancos kaptein Marcelo til den greske superligaen, etter å ha blitt degradert til backup til Gianluigi Donnarumma på Parc des Princes.

14.24 BST: Manchester City ønsker å hente AC Milan-spissen Rafael Leaosier Calciomercato.

Leao, 23, har en kontrakt som utløper i 2024, og den portugisiske landslagsspilleren er ennå ikke enige om en forlengelse.

Han hadde blitt koblet til en overgang til Chelsea i sommervinduet.

13.35 BST: L’Equipe sier det Nicolas Pepe ga fra seg 25% av lønnen hans i Arsenal for å bli med Nice på lån.

Pepe, 27, kom til Gunners for €80 millioner i 2019, men har falt ned i hakkerekkefølgen i angrep i løpet av en sommer der klubben signerte Fabio Vieira og Gabriel Jesus blant andre.

Klart han ikke kom til å tjene de samme pengene i Ligue 1 som Premier League, men det viser hvor ivrig han var etter å forlate klubben.

12.42 BST: Arsenal ønsket å signere spiss Tammy Abraham i fjor sommer før han forlot Chelsea for å signere for Roma, sier Fabrizio Romano.

Abraham, 24, forlot Chelsea etter at de signerte Romelu Lukaku fra Inter Milan for €115 millioner og flyttet til Roma for €40 millioner.

Den engelske landslagsspilleren har 29 mål på 59 kamper for klubben så langt og har imponert i Serie A, men Gunners brukte 45 millioner pund på å hente inn Gabriel Jesus fra Man City, så interessen deres har nå gått videre.

11.56 BST: Liverpool leder kampen om å hente Borussia Dortmunds midtbanestjerne Jude Bellingham i 2023, sier The Daily Telegraph.

Bellingham (19) imponerte og scoret et mål i onsdagens Champions League-nederlag mot Manchester City. Han er vurdert til rundt €120 millioner, etter å ha flyttet for €25 millioner fra Birmingham City for to år siden.

Den engelske midtbanespilleren ble spurt om fremtiden sin tidligere i uken, men sa: “Klubben har gjort mye for meg og fått meg til å føle meg veldig velkommen siden jeg først kom og ga meg mulighetene til å utvikle meg enda mer. Å se forbi det og inn i fremtiden ville være respektløs.”

11.00 BST: Man City signerte seg en spiller!

spille

1:12

Pep Guardiola sier at Erling Haalands vinner vs. Borussia Dortmund var en blanding mellom Johan Cruyff og Zlatan Ibrahimovic.

09.50 BST: Etter at det ble avslørt Kylian Mbappe kunne forlate PSG på en gratis overgang i 2024, har Marca bestemt seg for å publisere en historie om de interesserte klubbene hvis han gjør det.

Mbappe, 23, har tidligere avslørt at han bare noen gang har tenkt på å signere for Real Madrid, men etter å ha valgt å bli i Paris i sommer, kan den broen ha blitt brent,

Så naturlig nok er Manchester United, Liverpool og Chelsea de som kan gjøre et trekk for ham om to år.

09.30 BST: Sportsdirektør i FC Salzburg Christoph Freund har nektet å utelukke en overgang til Chelsea.

Chelsea ser etter å utnevne noen til samme rolle for å jobbe med den nye manageren Graham Potter, og overvåke klubbens overføringsstrategi. Freund har blitt koblet til en overgang til Stamford Bridge, og etter at Salzburg holdt Chelsea til uavgjort 1-1 i Champions League var han frekk med tanke på fremtiden.

“Jeg har hatt bytte med Chelsea fra tid til annen,” sa Freund til Sky Sport Austria. “Vi snakket mye mer for en måned eller to siden fordi de var interessert i å signere [Benjamin] Sesko.

“De nye eierne er interessert i hvordan vi gjør ting med unge spillere, hvordan vi integrerer dem i førstelaget. Men du [have those conversations] igjen og igjen med andre klubber, det er det.

“Chelsea er en stor klubb i endring. Jeg kan ikke si nøyaktig hva som vil skje i løpet av de neste ukene og månedene.”

08.42 BST: Tuttomercatoweb melder at Liverpool kan avslutte Arthur Melosin låneavtale hvis de signerer en annen midtbanespiller i januar.

Arthur (26) flyttet til Anfield på et sesonglangt lån fra Juventus forrige måned da Reds-sjef Jurgen Klopp forsøkte å legge dekning for skadeproblemer.

Rapporten sier at Liverpool ikke har vært fornøyd med Arthur de første ukene hans på Anfield, og de leter allerede etter alternativer.

08.00 BST: Paolo Maldini har fortalt SempreMilan.it at Chelsea gjorde en uformell tilnærming til AC Milan-vingen Rafael Leao om sommeren.

Leao blir sporet av de fleste av de store klubbene i Europa, og Chelsea prøvde å stjele en marsj mot sine rivaler ved å hente ham denne sesongen.

“Rafa vet at for å bli enda sterkere er løsningen å bli hos oss,” sa Maldini. “Vi er et ungt og voksende lag. Vi har tenkt å gjøre store ting og vokse med ham. Hvis han da når et høyere nivå enn Milan, kan vi tenke på det. Et offisielt tilbud fra Chelsea kom aldri, men på et uformelt nivå gjorde det. Selvfølgelig, det ble nektet,”

Leao startet sin karriere i Sporting CP før han gjorde sitt navn med Lille og flyttet til Serie A sommeren 2019. Han har vunnet ni fulle landskamper for Portugal etter debuten i fjor.

spille

1:42

Frank Leboeuf sier han var “skuffet” over Chelseas prestasjon i deres 1-1 uavgjort mot FC Salzburg.

PAPIR SLADDER

– AC Milan har identifisert Noa Lang som en potensiell forsterkning i januar, skriver Calciomrcato. Med Ante Rebic og Divock Origi På grunn av nylige skader, er San Siro-hierarkiet allerede i ferd med å utarbeide en liste over signeringer, og etter å ha vært koblet til den 23 år gamle Club Brugge-stjernen Lang, kan de nå forberede et trekk for signaturen hans. Lille sin Jonathan David og FC Salzburg Noah Okafor har også blitt koblet.

– Brighton er ute etter å avverge interessen for Leandro Trossard og Alexis Mac Allister ved å tilby dem nye tilbud, iht Ekrem Konur. Trossard (27) har vært en nøkkelspiller for Seagulls siden han kom fra Genk i 2019, mens 23 år gamle Mac Allister har funnet formen med fire mål på like mange kamper.

Det melder Bild at Bayern München ikke inkluderte en klausul som tillater dem å signere forsvarer på nytt Omar Richards fra Nottingham Forest. Den 24 år gamle vingbacken kom til Premier Leagues newboys i sommer for et gebyr på rundt 10 millioner pund.

Milan Skriniar er satt til å bli tilbudt en ny kontrakt verdt €7 millioner per sesong ettersom Inter Milan ser ut til å oppmuntre ham til å bli på San Siro, avslører Foot Mercato. Den 27 år gamle midtstopperen er et mål for Paris Saint-Germain, og midt i rapporter om at Nerazzurri forberedte nye kontraktssamtaler, ser det ut som om de er klare til å tilby ham en betydelig lønnsøkning. Skriniars nåværende avtale utløper ved slutten av denne sesongen.

Kilde