Shadow

USWNT møter EM 2022-toeren, Tyskland i vennskapskamper i novemberUSAs kvinnelandslag vil møte EM 2022 på andreplass Tyskland i et par vennskapskamper i november, kunngjorde amerikansk fotball tirsdag.

Det første møtet spilles 13. november på DRV PNK Stadium i Ft. Lauderdale, Florida, med et oppfølgingsoppgjør på Red Bull Arena i Harrison, NJ 13. november. Kampene vil se de to beste lagene på verdensrankingen for kvinner i FIFA for kvinner (USA på første og Tyskland på andre) hode til hode.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Tyskland vil stille en hard test for USA etter å ha blitt tatt til EM 2022-tittelen i ekstraomganger mot England i juli. Begge sider forbereder seg til neste sommers verdensmesterskap for kvinner i Australia og New Zealand.

“Å spille Tyskland i årets siste kamper vil være ideelt for våre VM-forberedelser for alle våre spillere og trenerteam, men det er også fantastisk for alle fansen,” sa USAs hovedtrener Vlatko Andonovski i en uttalelse.

“USA-Tyskland er alltid en av de mest underholdende kampene i internasjonal fotball for kvinner, og det er en rivalisering som også har en fantastisk historie.”

Før de møter Tyskland, vil USA først møte England på Wembley Stadium i London 7. oktober før de møter Spania på El Sadar i Pamplona 11. oktober.Kilde