Shadow

USMNTs Ricardo Pepi kommer til Groningen på lån fra AugsburgDen amerikanske landslagsspissen Ricardo Pepi har sluttet seg til den nederlandske Eredivisie-klubben Groningen på en sesonglang låneavtale fra Augsburg, bekreftet klubbene onsdag.

Det var ikke forventet å være en opsjon på å gjøre overføringen permanent inkludert i avtalen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Pepi, 19, kom først til Augsburg fra FC Dallas i januar i en avtale på 20 millioner dollar som representerte den høyeste avgiften som noen gang er betalt for en hjemmelaget spiller i Major League Soccer-historien.

Pepi har imidlertid slitt siden flyttingen og har ennå ikke scoret på 16 opptredener. Han har dukket opp i bare 93 minutter så langt denne sesongen for et Augsburg-lag som for øyeblikket ligger på 14. plass i Bundesliga, med tre poeng fra de fire første kampene.

Texas-innfødte nøt et gjennombruddsår i 2021, og scoret 13 mål på 31 MLS-kamper og fikk en oppfordring til det amerikanske seniorlaget. Han gjorde en umiddelbar innvirkning på internasjonalt nivå, og noterte et mål og to assist på sin USMNT-debut mot Honduras i en avgjørende VM-kvalifiseringskamp.

Han har siden samlet en rekord på tre mål på 11 kamper,

Pepis mangel på mål og spilletid siden han flyttet til Bundesliga, har imidlertid satt hans utsikter til å få en plass på hovedtrener Gregg Berhalters amerikanske liste for verdensmesterskapet i 2022, som starter i november, i fare.

Kilde