Shadow

USMNTs Christian Pulisic fortsatt på Juventus’ radar midt i Chelseas usikkerhet


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Pulisic fortsatt på Juventus’ radar

Christian Pulisic er blant spillerne Juventus ser på når de har som mål å forsterke seg på høyrekanten i 2023, ifølge Tuttosport.

Behovet for forsterkninger i det området kommer på grunn av situasjonene til Juan Cuadrado og Angel Di Mariabåde 34 og med kontrakter som skal avsluttes ved denne sesongens kulminasjon.

Det er usannsynlig at Cuadrado får en ny kontrakt, mens Di Marias i stor grad avhenger av ham, siden argentineren ba om en ettårsavtale slik at han da kunne ha muligheten til å returnere til sin elskede Rosario Central neste sommer.

Pulisics fremtid i Chelsea er tilsynelatende usikker med USMNT-stjernens kontrakt som går ut i 2024. Han skapte overskrifter tidligere denne uken da et utdrag fra hans kommende bok avslørte et steinete forhold til tidligere Blues-manager Thomas Tuchel. Pulisic hadde blitt koblet til Juventus i løpet av sommeren.

Sammen med Pulisic er Juventus opptatt av AS Roma Nicolo Zaniolo og Wolverhampton Wanderers’ Adama Traore. Zaniolo har blitt sett av Jeg Bianconeri en gang da kontrakten hans i Roma også slutter i 2024.

Traore, som har klart bare 53 minutter i Premier League så langt denne terminen, kan være tilgjengelig som en gratis agent med kontrakten hans som går ut sommeren 2023.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

– Etter Ajax Amsterdam midtbanespiller Kenneth Taylor debuterte tirsdag for Nederland i en Nations League 2-0 seier over Polen, Fabrizio Romano uttalte at mange toppklubber har fulgt ham i lang tid. 20-åringen har imponert denne sesongen Ryan Gravenberch’s overgang til Bayern München, og scoret tre mål og to assist i syv Eredivisie-opptredener, mens han også har startet begge Ajax sine Champions League-kamper denne sesongen.

– Galatasary har lenge vært knyttet til Romas Matias Vina da de har som mål å signere en venstreback, men Calciomercato har antydet at de også ser på AC Milans Fode Ballo-Toure. Den tyrkiske klubben hadde vært i nærheten av å signere Vina i de siste stadiene av sommervinduet, men kunne ikke fullføre overgangen på grunn av mangel på tid.

Andrea Ranocchia annonserte på Instagram at han trekker seg som profesjonell fotballspiller. Midtstopperen kom til Monza først for tre måneder siden, men sa opp kontrakten etter å ha fått et fibulærbrudd mot Napoli. Den tidligere italienske landskampen har spilt en rekke klubber, inkludert Iternazionale, Sampdoria og Hull City.

– Bruma er satt til å bo på Fenerbahce januar for å kjempe for sin plass i laget til tross for at han ikke ble navngitt i deres tyrkiske Super Lig eller Europa League-troppen for første halvdel av sesongen, rapporterer Ekrem Konur. Vingen er for øyeblikket på lån fra PSV Eindhoven, men er for øyeblikket utilgjengelig på grunn av skade.

Mark Noble kommer tilbake til West Ham United for å overta rollen som sportsdirektør med start i januar, meldte klubben torsdag. Den tidligere midtbanespilleren spilte 550 kamper for West Ham over 18 år som spiller etter å ha kommet gjennom akademiet deres.

Kilde