Shadow

USMNT, Atlanta United-forsvareren Miles Robinson arrestert for forseelse over $5-skudd


Atlanta United og USAs internasjonale forsvarer Miles Robinson ble arrestert lørdag for én telling av forseelsestyveri ved å ta, ifølge en hendelsesrapport fra Cobb County Police Department.

Robinson ble også gitt en advarsel om kriminalitet. Han ble løslatt på 150 dollar etter hendelsen.

Atlanta United ga følgende uttalelse: “Vi er klar over en nylig arrestert forseelse som involverer Miles Robinson. Vi fortsetter å samle all informasjon relatert til hendelsen og vil ikke ha ytterligere kommentarer på dette tidspunktet.”

I følge rapporten, som en kopi av ble innhentet av ESPN, fant hendelsen sted på PBR Atlanta, en bar nær Truist Park, Atlanta Braves hjemmestadion.

I rapporten påstås det at Robinson nektet å betale for et skudd på 5 dollar som han hadde tatt av et drikkebrett. Bartenderen varslet ledelsen, som ba politiet om å eskortere Robinson ut av lokalene og bli “kriminelt overtrådt.”

Etter å ha blitt arrestert av politiet, ble Robinson fortalt at alt han trengte å gjøre var å betale for drinken og han kunne dra. I følge rapporten svarte Robinson: “Alt dette over fem dollar, bro …”

Ifølge rapporten anklaget Robinson bartenderen for å være rasistisk under samspillet.

Rapporten lyder: “Robinson uttalte: ‘Du vil bare høre på den rasistiske bartenderen, du kommer ikke til å høre på meg.’ Jeg forsøkte å forklare Robinson at bartenderen så ham ta et skudd og deretter gå bort og varslet lederne. Robinson ville ikke lytte, men sa at situasjonen var fordi han var den eneste svarte mannen inne i baren.

“Detektiv Goduto forklarte ham at alt han måtte gjøre var å betale regningen og at hvis han ikke betalte regningen, ønsket lederen å anklage for tyveri. Robinson sa nok en gang at alt dette var over fem dollar. Robinson antydet ikke at han skulle betale regningen.”

Robinson har gått glipp av det meste av den nåværende MLS-sesongen etter at han rev den høyre akillessenen tilbake 7. mai, en skade som nesten helt sikkert vil utelukke ham fra verdensmesterskapet i 2022, som starter i november.Kilde