Shadow

Ukens eiendom: Bonavista Lake House med to fiskedammer og drivhus


Hvor er?

820 Lake Ontario Drive SE

Historie

Bygget av Keith, er dette hjemmet gjennomsyret av historie i både design og beliggenhet. EV Keith var en kjent byggherre og utvikler hvis arv spenner over en rekke Calgary-nabolag. Keith grunnla sin virksomhet, Keith Construction Company Limited, i 1950 og fortsatte med å bygge signaturboliger i lokalsamfunn som Glendale, Highwood, Haysboro, Fairview og mer. Men han er kanskje mest kjent for å skape Lake Bonavista, Canadas første samfunn bygget rundt en menneskeskapt innsjø. Lake Bonavista ble utviklet på slutten av 1960-tallet, og er et av Calgarys mest attraktive nabolag, og tilbyr innbyggerne tilgang året rundt til en rekke vann- og landaktiviteter med en 52 hektar stor fellessjø og en tilstøtende 25 hektar stor park. rund.

Hva enn du vil

Bakgården til dette hjemmet er en oase for naturelskere og gartnere. En steinsti gir en sti forbi to fiskedammer, en stille vannfunksjon, blomsterbed og velstelte hager, og et stort oppvarmet drivhus for helårsdyrking i bakgården. I tillegg til den fredelige uteplassen, er det et overbygd bakdekk med pergola, et innebygd huskesett for varme sommernetter og et bålområde for mer underholdende. Inne i hjemmet fortsetter den naturlige appellen med en romslig åpen planløsning og tre- og steinaksenter. Underetasjen har også egen badstue, slik at du kan unne deg litt spa-tid etter en dag med hagearbeid.

Hva du bør vurdere

Hvis du elsker naturen og har tenkt å tilbringe mye tid ute og nyte hagen og andre bakgårdsfasiliteter, er dette hjemmet det ideelle stedet å slå røtter. Lake Bonavista-samfunnet tilbyr også en rekke utendørs leker, inkludert tilgang til innsjøen, lekeplasser og mange turstier.

Statistikk

2769 kvadratmeter
Fem soverom
Fire bad
Huset som Keith bygde
Drivhus i gården
To fiskedammer

Selges for $829 000 med eiendomsmegler Brenda Lynn Field ved Royal LePage Benchmark.

Inne i huset

Foto av 51 Parallel Media.

Den frodige og vakre hagen til dette Lake Bonavista-hjemmet lokker til den grønne oasen som venter bak.

Foto av 51 Parallel Media.

Gå inn i bakgården og nyt den fredelige plassen med to fiskedammer, en vannfunksjon, drivhus og rikelig med uteservering.

Foto av 51 Parallel Media.

Det overbygde bakdekket med pergola er det perfekte stedet å nyte utendørs på varme sommerkvelder eller å slappe av med en bok i din grønne oase.

Foto av 51 Parallel Media.

En innebygd gyngestol og ekstra sittegruppe er det perfekte stedet for dine gjester å sitte, slappe av og nyte den vakre hagen.

Foto av 51 Parallel Media.

Et stort, oppvarmet drivhus gjør det enklere enn noen gang å dyrke urter og grønnsaker hele året.

Foto av 51 Parallel Media.

Inne i boligen har den romslige stuen en vedfyrt peis og åpner ut til bakgården gjennom attraktive franske dører.

Foto av 51 Parallel Media.

Kule grå- og tredetaljer på kjøkkenet skaper en ideell plass for kokken og utfyller hjemmets naturlige miljø.

Foto av 51 Parallel Media.

Fine tre aksentvegger på soverommet opprettholder en sammenhengende følelse samtidig som de skaper et koselig miljø.

Foto av 51 Parallel Media.

Kjelleren har en treaksentvegg og minibar for filmkvelder, samt et oppholdsrom for ekstra underholdning og spill.

Foto av 51 Parallel Media.

Etter en dag med hagearbeid eller svømming i innsjøen kan du gå inn i din private badstue for velvære og spa-lignende avslapning.

Har du en eiendom til salgs som du vil dele for vurdering for denne kolonnen? Fortell oss.