Shadow

UEFA etterforsker Juventus-fansens påståtte nazistiske, rasistiske gester i Champions League-kamp med PSGUEFA har åpnet en etterforskning av påstått diskriminerende oppførsel fra Juventus-fans i deres 2-1 Champions League-nederlag mot Paris Saint-Germain på Parc des Princes tirsdag, sa europeisk fotballs styrende organ.

Opptak på sosiale medier så ut til å vise reisende tilhengere av den italienske siden med nazihilsener og apebevegelser under deres gruppe H-åpning, som PSG vant takket være en dobbel i første omgang fra Kylian Mbappe.

“I samsvar med artikkel 31(4) i UEFAs disiplinærreglement er det utnevnt en UEFAs etikk- og disiplinærinspektør for å gjennomføre en disiplinærundersøkelse angående påstander om diskriminerende oppførsel fra Juventus-supportere,” sa organet onsdag.

Paris-politiet la til at fire personer var arrestert i forbindelse med hendelsen.

“Fire personer ble identifisert av video og deretter arrestert i går kveld [Tuesday] av politiet for offentlig oppfordring til rasehat på et idrettsanlegg, i anledning fotballkampen PSG-Juve,” sa de i en uttalelse.Kilde