Shadow

Transfer Talk – Liverpool vil flytte for Aston Villas Douglas LuizSommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Klopps Reds vil flytte for Luiz

Det er trygt å si at Liverpool har hatt en tøff start på sesongen – og ligger på sjuende plass i Premier League og har tapt Champions League-åpningen – og et område av Jurgen Klopps lag som har blitt undersøkt er midtbanen.

Calciomercato rapporterer nå at de røde er ute etter å hente inn noen friske for å styrke siden i midten av parken, med mannen de vil ha ingen ringere enn Aston Villas. Douglas Luiz.

Brasilianeren har fått mye interesse, spesielt fra Italia, med AS Roma, AC Milan og Juventus som alle ser på 24-åringen.

Juve har vært de sterkest knyttet til trioen, med Luiz som ble utpekt som en mulig sommersignering før Bianconeri signert Leandro Paredes på lån fra Paris Saint-Germain.

Rapporten hevder at en avtale for Luiz ville føre til at Alex Oxlade-Chamberlain, som tidligere Liverpool-midtbanespiller og nåværende Villa-sjef Steven Gerrard er en fan av, går den andre veien som en del av et bytte.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

– Manchester United-stjerner tror Cristiano Ronaldo ønsker fortsatt å forlate Old Trafford og har øye på en januar-exit, hevder The Sun. Slike som Chelsea, Bayern München, Borussia Dortmund, Atletico Madrid og PSG avslo alle sjansen til å signere Ronaldo i sommer, mens den portugisiske landslagsspilleren avviste et bytte til Saudi-Arabia.

Robin Gosens har ikke klart å overbevise Internazionale-sjefene på venstre flanke, noe Calciomercato indikerer kan føre til at de italienske gigantene flytter for Benficas Alex Grimaldo. Spanjolens kontrakt går ut sommeren 2023, så de kan til og med signere ham som en gratis agent.

– Chelsea er fortsatt interessert i Dinamo Moskvas offensive midtbanespiller Arsen Zakharyan og har formulert en plan for å forfølge ham i de kommende månedene, skriver Fabrizio Romano, som legger til at Blues ser på ham som et talent for nåtiden og fremtiden. Mens personlige vilkår ble helt enige i august, klarte ikke de to klubbene å komme til samme konklusjon i forhandlingene.

– Calciomercato har antydet at den eneste grunnen Roma-back Matias Vina var ikke i stand til å fullføre sin foreslåtte sommerflytting til Galatasaray var på tide. Ettersom uruguayaneren har fått grønt lys til å reise til Tyrkia, sier rapporten at de to klubbene har blitt enige om å revidere avtalen og fullføre detaljene når januar kommer.

Billy Gilmour har kun spilt ett minutt for Brighton & Hove Albion, men The Sun hevder at Graham Potter forlater Seagulls for å lede Chelsea har allerede satt midtbanespilleren i limbo. Skotten sies å ha sluttet seg til Brighton fra Blues bare for at han kunne spille under Potter, og han må nå vente på å se hvem som tar over på Amex Stadium.

Kilde